Necartografiat

Afişaj 3D fără ochelari

  Afişaj 3D fără ochelari

  Experimentaţi tehnologia 3D cu adâncime uimitoare

  Transmiteţi mesajele în format 3D uimitor, cu o calitate excelentă a imaginii şi fără a fi nevoie de ochelari speciali. Cu 28 de unghiuri de vizionare, puteţi furniza imagini senzaţionale, care vor uimi audienţa. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Signage Solutions Afişaj 3D fără ochelari

55", Iluminare de fundal edge LED, Full HD, 3D autostereoscopic BDL5535VS/00 Caută produse similare

Experimentaţi tehnologia 3D cu adâncime uimitoare

Fără a fi nevoie de ochelari speciali

 • 3D autostereoscopic

  3D autostereoscopic

  Bucuraţi-vă de o experienţă 3D uimitoare fără a fi nevoie de ochelari speciali, graţie efectului 3D autostereoscopic. Utilizând tehnologia lenticulară, acesta oferă claritate şi adâncime excelente, făcând experienţa 3D şi mai realistă şi mai plăcută.

 • Conceput pentru funcţionare 24/7

  Conceput pentru funcţionare 24/7

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • 28 de unghiuri de vizionare lenticulară pentru imagini 3D uimitor de fluide

  Datorită celor 28 de unghiuri de vizionare lenticulară, puteţi "arunca un ochi" în jurul obiectelor virtuale de pe afişajul 3D, bucurându-vă de cele mai uimitoare efecte vizuale 3D din câte există.

 • Afişaj 3D şi 2D în mod dual

  Afişajul poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicaţii, deoarece poate fi operat atât în modul 2D, cât şi în 3D. Panoul de rezoluţie UHD 4K permite o calitate excelentă a imaginii şi o reprezentare reală a culorii în mod 2D şi 3D. Miezul de redare integrat oferă creatorilor de conţinut şi utilizatorilor finali control complet asupra caracteristicilor de calitate şi efect de adâncime ale imaginii.

 • Efecte reglabile ale capului proeminent pentru optimizarea efectelor 3D

  Efecte captivante ale capului proeminent în afara ecranului, care pot fi reglate pentru optimizarea efectelor 3D pentru orice aplicaţie.

 • Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

  PC-urile profesionale fac parte din majoritatea instalaţiilor publice de semnalizare. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării şi cauzează o mare dezordine a cablurilor. Aşa că am proiectat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul posterior, care este ideală pentru integrarea unui mic PC profesional. În plus, sistemul de management al cablurilor oferă o soluţie grozavă pentru a vă menţine cablurile ordonate şi cu aspect profesional.

 • Proces de îmbinare optică pentru contrast ridicat şi culori strălucitoare

  Îmbinarea optică se referă la o porţiune de sticlă de protecţie care este lipită în faţa afişajului. Un afişaj îmbinat măreşte rata de contrast reducând cantitatea de lumină ambientală reflectată. Îmbinarea optică îmbunătăţeşte durabilitatea şi măreşte rezistenţa afişajului.

 • Soluţie sistem 3D

  Soluţia sistemului este concepută pentru reutilizarea maximă a conţinutului/conceptelor din industria de semnalizare 2D. Elementul cheie pentru realizarea acestor lucruri este formatul flexibil 2D-plus-Depth care permite decuplarea creării şi vizualizării conţinutului. Miezul de redare integrat în afişajele 3D autostereoscopice acceptă formatul unic de imagine Declipse care permite un efect 3D panoramic real.

 • Vizualizare conţinut 3D

  Instrumentele software sunt disponibile împreună cu afişajul pentru a reda conţinut 3D şi a controla parametrii de vizualizare 3D şi 2D. Conţinutul efectiv 3D poate fi creat prin intermediul plug-in-urilor disponibile pentru pachetele software de animaţie 3D populare. Conţinutul 2D sau stereo existent poate fi convertit în format 2D-plus-Depth. Formatul 2D-plus-Depth este compatibil cu instrumentele de compresie existente, deoarece lăţimea de bandă suplimentară pentru adâncime este mică.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa