CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  Conectivitate totală

  Un player CD/MP3 de vârf şi un tuner digital dotat cu tehnologie Woox. Conexiunea la PC asigură o redare de înaltă calitate a fişierelor MP3 de pe HDD-ul calculatorului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conectivitate totală

cu Gameport şi conexiune USB

 • Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Conexiunea USB PC vă transformă calculatorul într-un tonomat de MP3-uri

  Conexiunea USB PC vă permite redarea muzicii în format MP3 prin boxele puternice ale sistemului audio Philips, în locul celor ale calculatorului. Prin conectarea directă a calculatorului la sistemul audio prin cablul USB, puteţi descărca melodiile în format MP3 direct în sistemul audio, transformându-vă calculatorul într-un uriaş tonomat pentru MP3-uri. Butoanele de control ale sistemului audio şi telecomanda oferă o navigare comodă şi controlul muzicii stocate în lista de melodii MusicMatch. Puteţi de asemenea vizualiza pe afişajul sistemului de sunet titlul melodiei şi timpul de redare scurs.

 • MP3-CD semnifică faptul că formatul MP3 este redat ca un CD normal.

  MP3 înseamnă "MPEG 1 Audio layer-3". MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Portul pentru jocuri oferă o experienţă de joc aidoma realităţii

  Portul pentru jocuri este o soluţie facilă de conectare ce leagă consola de jocuri la sistemul audio, pentru o calitate excelentă a sunetului din joc. Modul Sunet joc oferă 3 setări deosebite pentru sunet - modul Speed creşte nivelul de adrenalină la jocurile cu simulări de zbor sau condus, în timp ce modul Punch adaugă putere jocurilor de acţiune. Modul Blast vă permite să savuraţi efectele explozive ale jocurilor de acţiune. O funcţie de mixare, MIX-IT, disponibilă pentru sistemele Mini Hi-Fi, permite mixarea sunetelor din jocuri cu o piesă favorită de pe CD, de la un post de radio sau de la un player audio extern.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa