CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  Control de la distanţă pentru MP3-urile de pe calculator

  Cu posibilitate de orientare dublă, putând fi aşezat vertical sau orizontal, sistemul AZ2538 este destinat cunoscătorilor. Gameport-ul şi conexiunea USB pentru transferul rapid al muzicii vă vor cuceri definitiv. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control de la distanţă pentru MP3-urile de pe calculator

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Conexiunea USB PC vă transformă calculatorul într-un tonomat de MP3-uri

  Conexiunea USB PC vă permite redarea muzicii în format MP3 prin boxele puternice ale sistemului audio Philips, în locul celor ale calculatorului. Prin conectarea directă a calculatorului la sistemul audio prin cablul USB, puteţi descărca melodiile în format MP3 direct în sistemul audio, transformându-vă calculatorul într-un uriaş tonomat pentru MP3-uri. Butoanele de control ale sistemului audio şi telecomanda oferă o navigare comodă şi controlul muzicii stocate în lista de melodii MusicMatch. Puteţi de asemenea vizualiza pe afişajul sistemului de sunet titlul melodiei şi timpul de redare scurs.

 • MP3-CD semnifică faptul că formatul MP3 este redat ca un CD normal.

  MP3 înseamnă "MPEG 1 Audio layer-3". MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • Portul pentru jocuri oferă o experienţă de joc aidoma realităţii

  Portul pentru jocuri este o soluţie facilă de conectare ce leagă consola de jocuri la sistemul audio, pentru o calitate excelentă a sunetului din joc. Modul Sunet joc oferă 3 setări deosebite pentru sunet - modul Speed creşte nivelul de adrenalină la jocurile cu simulări de zbor sau condus, în timp ce modul Punch adaugă putere jocurilor de acţiune. Modul Blast vă permite să savuraţi efectele explozive ale jocurilor de acţiune. O funcţie de mixare, MIX-IT, disponibilă pentru sistemele Mini Hi-Fi, permite mixarea sunetelor din jocuri cu o piesă favorită de pe CD, de la un post de radio sau de la un player audio extern.

 • Poziţionare verticală a playerelor pt. economisire spaţiu şi estetică

  Poziţionarea verticală economiseşte spaţiu şi vă permite plasarea combinei CD Soundmachine în poziţie orizontală clasică sau, în mod atractiv şi cu economie de spaţiu, în poziţie verticală. Tehnologia şi design-ul inovatoare asigură funcţionarea perfectă a sistemului în ambele poziţii. În plus, suportul special conceput menţine o stabilitate perfectă, pentru a vă putea bucura de aceeaşi calitate ridicată a sunetului, indiferent de poziţia verticală sau orizontală a sistemului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa