Radio cu ceas

  Radio cu ceas

  Radio cu ceas elegant cu mesagerie vocală

  Un partener de viaţă elegant, care vă permite să înregistraţi mesaje vocale pentru membrii familiei, îmbinate cu o căsuţă poştală dedicată. Ceasul cu radio Philips poate fi aşezat pe masă sau montat pe perete şi are caracteristici de ceas, radio şi prezentări de diapozitive.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas elegant cu mesagerie vocală

plus afişaj color

 • Reglaj digital FM pentru posturi prestabilite

  Reglaj digital FM pentru posturi prestabilite

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe playerul Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra în spaţiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel încât sistemul poate fi aşezat frumos şi în siguranţă pe orice raft sau comodă. La montarea pe perete dispuneţi de aceeaşi flexibilitate ca în cazul stativului independent.

 • Conectare rapidă la orice PC, prin port USB standard

  Mouse-ul poate fi conectat cu uşurinţă la orice PC utilizând portul USB standard.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa