Radio cu ceas şi acord digital

  Radio cu ceas şi acord digital

  Încărcaţi telefonul mobil în timp ce dormiţi

  Ceasul cu radio Philips nu numai că vă trezeşte cu postul de radio preferat, dar vă şi încarcă telefonul mobil în timp ce dormiţi. Este dotat cu alarmă duală cu setări pentru zile lucrătoare şi weekend şi un ecran mare LCD pentru o citire uşoară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radio cu ceas şi acord digital

Încărcaţi telefonul mobil/disp. USB AJ4200/12 Caută produse similare

Încărcaţi telefonul mobil în timp ce dormiţi

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Compartiment de stocare încorporat pentru stocarea vârfurilor conectorilor

  Compartiment de stocare încorporat pentru stocarea vârfurilor conectorilor

  Conceput cu un compartiment de stocare încorporat pentru vârfurile de conectori pentru încărcător, această caracteristică vă asigură că vârfurile sunt depozitate în ordine şi în siguranţă pentru următoarea utilizare. Este dotat chiar şi cu vârfuri de dimensiuni mari şi mici pentru diferite modele de telefoane mobile şi cu un conector pentru dispozitive mini-USB.

 • Încarcă telefonul mobil şi dispozitive USB dintr-o mişcare

  Încarcă telefonul mobil şi dispozitive USB dintr-o mişcare

  Acest produs are şi rol de dispozitiv de încărcare accesibil, permiţând încărcarea a maxim două gadget-uri simultan. Conectaţi telefonul mobil şi alt dispozitiv USB sau câte două din fiecare înainte de a merge la culcare şi gadget-urile vor fi la fel de alimentate ca şi dvs. când vă treziţi dimineaţa.

 • Compatibil cu principalele mărci de telefoane mobile şi dispozitive USB

  Compatibil cu principalele mărci de telefoane mobile şi dispozitive USB

  Produsul funcţionează ca încărcător pentru telefonul dvs. mobil şi dispozitivul USB, alimentând gadget-urile în timp ce dvs. dormiţi. Această caracteristică oferă o comoditate sporită şi este compatibilă cu principalele mărci de telefoane mobile pentru o aplicabilitate mai mare.

 • Afişează data şi ziua săptămânii

  Afişează data şi ziua săptămânii

  Ecranul LCD afişează clar data şi ziua săptămânii, dintr-o privire.

 • Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Afişaj LCD mare pentru vizionare uşoară

  Afişaj LCD mare pentru vizionare uşoară

  Ecranul mare facilitează citirea uşoară a conţinutului. Acum puteţi citi ora, data şi alarma cu uşurinţă, chiar de la distanţă. Este ideal pentru persoanele în vârstă sau cu deficienţe vizuale.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa