Radio cu ceas

  Radio cu ceas

  Începeţi ziua aşa cum doriţi!

  Acest ceas elegant cu radio Philips vă trezeşte la timp. Are un radio AM/FM încorporat, radio care vă oferă posibilitatea de a vă trezi cu emisiunea radio preferată sau cu alarma.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Începeţi ziua aşa cum doriţi!

Treziţi-vă cu radioul sau cu alarma

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Tuner AM/FM pentru divertisment la radio

  Tuner AM/FM pentru divertisment la radio
 • Setare uşoară a ceasului pentru configurare fără instrucţiuni a orei şi a alarmei

  Ora şi alarma sunt atât de uşor de setat, încât este posibil să nu fie necesară consultarea Ghidului de iniţiere rapidă sau a Instrucţiunilor de utilizare. Pur şi simplu utilizaţi butoanele fine ale radioului cu ceas pentru a seta ora şi alarma.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa