Radio cu ceas

  Radio cu ceas

  Ceas cu alarmă cu confirmare vocală

  Ocupă mai puţin spaţiu şi sunt mult mai atrăgătoare decât radiourile cu ceas obişnuite, deşi au aceeaşi fiabilitate în funcţionare.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ceas cu alarmă cu confirmare vocală

 • Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

  Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Tuner AM/FM pentru divertisment la radio

  Tuner AM/FM pentru divertisment la radio
 • O altfel de trezire

  Alarma Rooster Wake-Up reprezintă un alt mod de a vă trezi. De asemenea, puteţi selecta o alarmă radio sau o alarmă tradiţională cu sonerie. Este de ajuns să apăsaţi butonul Setare alarmă şi să selectaţi stilul alarmei. O dată ce aţi ales stilul Rooster Wake-Up, pe afişajul alarmei va apărea simbolul unui cocoş. Modul Demo vă permite să probaţi sunetul alarmei. Alarma Rooster Wake-Up vă luminează dimineţile şi aduce un strop de veselie în rutina zilnică, trezindu-vă cu un cântat de cocoş.

 • Confirmare vocală pentru înregistrare precisă a orei curente şi alarmei

  Confirmarea vocală este o voce electronică care confirmă funcţia curentă a ceasului cu alarmă. La apăsarea unui buton pentru funcţie al ceasului cu alarmă, o voce electronică va rosti: "Setare oră (Set Time)", "Setare alarmă (Set Alarm)" sau "Alarmă activată/dezactivată (Alarm On/Off)", confirmând activarea funcţiei respective. Cu Confirmarea vocală, nu veţi putea greşi la ajustarea şi setarea orelor pentru alarmă sau la activarea funcţiei Alarmă. Această caracteristică vă asigură ora exactă, la orice oră!

 • Afişarea orei pentru alarmă indică ora apelului de trezire

  Afişarea orei pentru alarmă vă indică atât ora curentă cât şi ora la care este setată alarma. Afişarea constantă elimină necesitatea apăsării unui buton pentru a verifica dacă alarma a fost setată şi pentru ce oră. Afişarea orei pentru alarmă vă asigură în permanenţă că alarma este setată corect şi că vă va trezi la ora dorită.

 • Acest indicator vă arată când trebuie să înlocuiţi bateriile.

  Pentru a şti din timp când trebuie reîncărcate sau înlocuite bateriile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa