0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  4000i Series Purificator de aer pentru camere XXL

  AC3854/51

  Purifică aerul în mai puţin de 5 minute (1)

  Cu o singură apăsare de buton, purificatorul de aer filtrează virusurile, alergenii sau substanţele poluante invizibile din locuinţă pentru a o menţine curată şi sigură. Acesta purifică rapid şi eficient datorită ratei sale de eliberare de aer curat (CADR) de 610 m³/h.

  Vezi toate beneficiile

  4000i Series Purificator de aer pentru camere XXL

  Economiseşte cumpărându-le împreună Cumpără mai multe produse şi primeşte 1 articol gratuit

  Pachet special cu produsele de care ai nevoie într-o singură achiziție

  Preţul setului

  Nu doresc pachetul special

  Alege unul dintre următoarele: Alege unul dintre următoarele produse:

  Adaugă în coș și accesoriile compatibile

  Afişează-le pe toate
  4000i Series
  - {discount-value}

  4000i Series

  Purificator de aer pentru camere XXL

  Total:

  recurring payment

  Purifică aerul în mai puţin de 5 minute (1)

  Elimină 99,9 % din virusuri, alergeni şi substanţele poluante (3, 4, 7)

  • Purifică încăperi de până la 73 m²
  • Rată CADR de 610 m³/h
  • Filtre HEPA şi cu carbon activ
  • Conectat cu aplicaţia Air+
  Îndepărtează până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer

  Îndepărtează până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer

  Captează aerosolii, inclusiv pe cei care pot conţine virusuri respiratorii. A fost testat independent de Airmid Healthgroup şi s-a demonstrat că elimină până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer (3). Testat şi pentru coronavirus (5).

  Senzori inteligenţi pentru purificare inteligentă

  Senzori inteligenţi pentru purificare inteligentă

  Scanează aerul de 1000 de ori pe secundă pentru a detecta particulele ultrafine. Raportează calitatea aerului în timp real şi selectează inteligent turaţia potrivită pentru locuinţa ta (în modul automat).

  Testat temeinic pentru o calitate în care te poţi încrede

  Testat temeinic pentru o calitate în care te poţi încrede

  Purificatoarele Philips parcurg 170 de teste de inspecţie stricte şi obligatorii înainte de a părăsi fabrica. Sunt supuse unor teste riguroase pentru durata de viaţă şi durabilitate, pentru funcţionare continuă 24/7.

  Mod nocturn cu funcţionare extrem de silenţioasă

  Mod nocturn cu funcţionare extrem de silenţioasă

  În modul nocturn, luminile afişajului sunt estompate şi purificatorul funcţionează aproape complet silenţios, pentru aer curat în timp ce dormi.

  Detectează şi elimină praful alergen pe timpul nopţii (10)

  Detectează şi elimină praful alergen pe timpul nopţii (10)

  Pe lângă modul Nocturn obişnuit, produsul este dotat cu modul special Nocturn antialergenic pentru a te proteja noaptea. Acest mod detectează eficient praful alergen noaptea şi comută dispozitivul la o viteză mai mare, eliberând cu până la 40% mai mult aer curat în timpul nopţii (11) - menţinând, în acelaşi timp, un nivel al sunetului scăzut.

  Consum de energie scăzut

  Consum de energie scăzut

  Datorită designului său eficient energetic, purificatorul de aer funcţionează la o putere maximă de 60 W, echivalent cu un bec standard.

  Afişare calitate aer

  Afişare calitate aer

  Vezi calitatea aerului din locuinţa ta în timp real, dintr-o singură privire. Afişajul indică nivelul de alergeni, gaze şi PM2,5 în formă numerică, dar şi cu un inel colorat intuitiv.

  Aplicaţia Philips Air+: soluţia ta inteligentă pentru aer curat

  Aplicaţia Philips Air+: soluţia ta inteligentă pentru aer curat

  Aplicaţia Air+ oferă o experienţă inteligentă care te asigură că respiri aer curat şi sănătos. Aplicaţia ţine evidenţa tuturor poluanţilor din interior şi din exterior şi reglează automat performanţa dispozitivelor, astfel încât să nu trebuiască să o faci tu. Air+ menţine controlul, acasă sau în deplasare. Controlează aerul de acasă cu vocea ta folosind Amazon Alexa sau Google Home (8)

  Detectează şi se adaptează automat pentru cele mai bune rezultate

  Detectează şi se adaptează automat pentru cele mai bune rezultate

  Noua tehnologie auto-adaptivă, susţinută de inteligenţa artificială, îţi oferă o experienţă şi mai inteligentă (12). Gândeşte, învaţă şi se adaptează nevoilor tale, astfel încât să nu trebuiască să o faci tu. Reacţionează la senzori şi ia în considerare dimensiunea camerei, datele din aer liber şi modelele comportamentale. Acesta oferă automat aer curat şi sănătos, menţinând în acelaşi timp nivelurile de zgomot şi energie la minimum. De asemenea, poţi alege între 4 niveluri de viteză: Somn, viteză 1,2 şi Turbo pentru a controla în permanenţă fluxul de aer şi nivelul sunetului.

  Purifică temeinic încăperi de până la 158 m2

  Purifică temeinic încăperi de până la 158 m2

  Fluxul puternic de aer la 360 de grade distribuie aer curat în fiecare colţ al camerei la o rată de eliberare a aerului curat de 610 m3/h, purificând temeinic camerele şi protejându-vă de bacterii, virusuri, polen, praf, păr de animale de companie, acarieni, gaze nocive, mirosuri şi alţi poluanţi. 20 m2 sunt purificaţi în doar 5 minute. (1)

  Elimină 99,97% din toate particulele nevăzute din aer (13)

  Elimină 99,97% din toate particulele nevăzute din aer (13)

  Numai purificatoarele de aer Philips dispun de o filtrare cu 3 straturi cu HEPA NanoProtect, carbon activ şi prefiltru pentru a îndepărta 99.97% din particulele de până la 0,003 microni (4). Tehnologia HEPA NanoProtect nu numai captează poluanţii, ci utilizează şi o sarcină electrostatică pentru a-i atrage, curăţând până la de 2 ori mai mult aer decât filtrarea HEPA H13 tradiţională, cu o eficienţă energetică mai ridicată (12). Certificat de Centrul european de cercetare a alergiilor (European Centre for Allergy Research Foundation).

  Filtru de durată cu indicator inteligent de schimbare

  Filtru de durată cu indicator inteligent de schimbare

  Durata lungă de viaţă a filtrului înseamnă economie pe termen lung. Filtrele HEPA NanoProtect de la Philips te ajută să economiseşti bani pe termen lung faţă de alte purificatoare de aer de top (14). Verifică indicatorul duratei de viaţă a filtrului din afişajul digital al purificatoarelor pentru a afla când este momentul să înlocuieşti filtrul.

  Specificaţii tehnice

  • Eficienţă energetică

   Consum max. de energie
   60  W
   Consum de energie în standby
   <2  W
   Tensiune
   220-240  V
  • Întreţinere

   Durată de viaţă recomandată a filtrului
   3 ani (6)
   Filtru de schimb
   FY4440/30
   Service
   Garanţie internaţională 2 ani
  • Conectivitate

   Aplicaţie, se conectează prin Wi-Fi
   Air+
   Compatibilitate smartphone
   Dispozitive iPhone şi Android
   Control vocal
   Alexa, Google Home (7)
  • Specificaţii tehnice

   Tensiune
   220-240  V
  • Performanţă

   Dimensiune încăpere (G/BT)
   Până la 73 m²
   Filtrare
   HEPA, carbon activ, prefiltru
   Senzor(i) de calitate a aerului
   Particule PM2,5, gaze
   Filtrarea particulelor
   99,97% la 0,003 microni
  • Utilitate

   Mod automat
   Da
   Lungime cablu
   1,8  m
   Setări manuale de turaţie
   4 (Automat, Turaţia 1, Turaţia 2, Turbo)
   Feedback pentru calitatea aerului
   Inel colorat, numeric

  Accesorii

  Produse recomandate

  Produse vizualizate recent

  Recenzii

  • (1) Din aerul care trece prin filtru, acesta este un timp teoretic pentru o singură curăţare, calculat împărţind CADR de 610 m³/h la un volum al camerei de 48 m³ (luând în calcul o cameră cu o suprafaţă de 20 m² şi o înălţime de 2,4 m).
  • (2) CADR este testat de un laborator terţ certificat, conform GB/T18801-2015. În urma îmbunătăţirii metodei noastre de testare şi a controlului calităţii producţiei, am îmbunătăţit valorile CADR ale produselor noastre. În cazul în care cumpăraţi un produs pentru care aceste informaţii nu sunt încă actualizate pe cutie, puteţi să fiţi siguri că produsul funcţionează la specificaţia mai mare menţionată online.
  • (3) Test privind rata de reducere a microbilor efectuat de Airmid Health group Ltd. într-o cameră de testare de 28,5 m³ contaminată cu virusul gripal aeropurtat A(H1N1). Un purificator de aer în sine nu protejează împotriva Covid-19 dar poate face parte din planul de a te proteja pe tine şi familia ta (Agenţia pentru protecţia mediului din SUA)
  • (4) Din aerul care trece prin filtru, testat de iUTA cu aerosoli de NaCl, conform DIN71460-1.
  • (5) Test privind rata de reducere a microbilor într-un laborator extern, într-o cameră de testare contaminată cu aerosoli de coronavirus aviar (IBV), cu filtrul Philips HEPA NanoProtect.
  • (6) Durata de viaţă recomandată pentru dispozitiv are la bază un calcul teoretic al valorilor medii anuale regionale ale particulelor nocive din aerul exterior şi utilizarea zilnică a purificatorului de aer timp de 16 ore în modul automat.
  • (7) Testat de un laborator terţ pe mediul de filtrare, cu privire la eficacitatea la o trecere cu un debit de aer de 5,33 cm/s./Din aerul care trece prin filtru, testat de JISB 9908-2015.
  • (8) Disponibilitatea Alexa şi Google Home depinde de locaţia ta
  • (9)Presiunea sonoră medie calculată la 1,5 metri de dispozitiv, pe baza măsurătorilor în conformitate cu IEC 60704. Nivelul de presune sonoră depinde de construcţia camerei, decorarea acesteia şi de poziţionarea dispozitivului şi a persoanei la care ajung sunetele.
  • (10) Conform testării într-un cadru real, cu praful ridicat de o persoană care se urcă în pat.
  • (11) Pe baza măsurătorilor CADR conform standardului GB/T-18801/2015, cu dispozitivul operând în modul Nocturn şi în modul Nocturn antialergenic.
  • (12) Purificatoarele de aer Philips au o rată de eliberare a aerului curat şi o eficienţă energetică mai ridicată cu un filtru HEPA NanoProtect decât cu un filtru HEPA H13, testat conform GB/T 18801
  • (13) Din aerul care trece prin filtru, testat cu aerosoli de NaCl de un laborator terţ
  • (14) Economii bazate pe durata de viaţă anunţată a filtrelor şi a preţurilor pe site-urile web ale mărcilor sau la comercianţii cu amănuntul, Ţările de Jos, 21 iunie 22.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.