PhotoFrame

  PhotoFrame

  Împărtăşiţi-vă amintirile

  Câte fotografii digitale sunt ascunse în calculatorul dumneavoastră? Descoperiţi şi retrăiţi amintirile cu Philips PhotoFrame™, cel mai simplu mod de afişare a fotografiilor digitale la o calitate uimitoare, fără PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 20, 3 cm/8", Raport de afişare 4:3 8FF3CME/00 Caută produse similare

Împărtăşiţi-vă amintirile

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Distraţi-vă cu Collage Pro: în mod automat sau efectuaţi dumneavoastră editarea

  Amintiţi-vă cum vă distraţi în trecut prelucrând pozele - tăindu-le şi creând colecţii drăguţe! Collage Pro este o opţiune unică şi performantă oferită de rama digitală PhotoFrame de la Philips. La fel ca şi pe celelalte rame digitale PhotoFrame de la Philips dotate cu funcţia Collage, puteţi derula automat diaporame cu colaje (vizualizare aleatorie). Cu ajutorul Collage Pro, puteţi edita şi crea colaje de unul singur. Puteţi crea cu uşurinţă un colaj chiar şi din surse multiple, precum un card SD sau un stick de memorie USB.

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Parte frontală metalică din aluminiu real lustruit - concepută pentru căminul dumneavoastră

  Există numeroase rame foto digitale pe piaţă cu un design neatractiv, în stil gadget. Nu se potrivesc deloc la mine în casă. Acum, Philips vine cu o ramă digitală PhotoFrame cu o parte frontală din lemn veritabil de un cafeniu închis, cu granule fine, care se îmbină perfect cu designul simplu al învelişului posterior. Nu numai că se încadrează în decorul casei, dar înviorează orice cameră!

 • Un slot suplimentar pentru card SD pentru memorii nelimitate

  Philips PhotoFrame este prevăzut cu un slot suplimentar pentru card SD care vă permite mărirea spaţiului de stocare de pe PhotoFrame, oferind spaţiu suficient pentru toate amintirile dumneavoastră- este aproape ca şi cum aţi avea spaţiu nelimitat pentru amintirile şi fotografiile dumneavoastră! De asemenea, graţie Philips Memory card manager, puteţi copia şi lipi cu uşurinţă imagini pe toate tipurile diferite de carduri de memorie.

 • Economisire de energie prin sistemul de diminuare automată bazat pe detectarea luminii ambientale

  Smart Power Pro este un senzor care porneşte şi opreşte PhotoFrame prin detectarea condiţiilor de lumină ambientală, reducând consumul de energie în favoarea mediului înconjurător, economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie. Vestea cea mai bună este că totul este automat!

 • Un software pentru PC de tipul "drag and drop" (tragere şi plasare) pentru transferul fotografiilor

  Puteţi conecta uşor Philips PhotoFrame la calculator printr-un cablu USB. PhotoFrame Manager este un instrument software de tipul tragere şi plasare uşor de folosit care vă permite să trageţi pozele de pe calculator în rama PhotoFrame - nimic mai simplu! În plus, software-ul vă permite efectuarea unor editări simple, precum mărire şi decupare. Puteţi chiar previzualiza ceea ce aţi editat înainte de a face transferul pe rama PhotoFrame.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa