Candle Bent tip

Bec economic tip lumânare cu vârf curbat

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926644/8727900926644_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Candle Bent tip

  Bec economic tip lumânare cu vârf curbat

  Lumină delicată, uşoară într-un bec economic

  Acest bec Philips tip lumânare combină designul elegant cu tehnologia de economisire a energiei. Datorită duratei de viaţă de până la 10 ani, acest bec cu consum redus este soluţia de lungă durată pentru orice tip de corp de iluminat neacoperit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Candle Bent tip Bec economic tip lumânare cu vârf curbat

5 W (21 W), E14, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8727900926644 Caută produse similare

Lumină delicată, uşoară într-un bec economic

Perfect pentru candelabre

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa