LivingWhites

Bec economic în spirală

  LivingWhites

  Bec economic în spirală

  Lumină difuză la îndemâna dvs.

  V-aţi săturat de acelaşi nivel de iluminare? Alegeţi becurile economice Philips LivingWhites pentru a putea regla intensitatea corpurilor dvs. de iluminat cu ajutorul telecomenzii LivingWhites (inclusă în pachetul de bază). În plus, aceste becuri economisesc până la 80% din energie şi bani. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LivingWhites Bec economic în spirală

20 W (87 W), Soclu E27, Alb cald, pachet Starter 8727900926187 Caută produse similare

Lumină difuză la îndemâna dvs.

Creaţi atmosfera pe care o doriţi

 • Intensitate variabilă fără variator de perete

  Intensitate variabilă fără variator de perete

  Puteţi regla intensitatea becului LivingWhites cu o telecomandă LivingWhites sau LivingAmbiance. Orice telecomandă Philips cu eticheta SmartLink va funcţiona cu acest bec.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

 • Conectaţi orice corp de iluminat cu lumină albă la o telecomandă LivingAmbiance

  Introduceţi mufa de control al corpului de iluminat LivingWhites între corpul de iluminat şi priza de perete şi corpul de iluminat va funcţiona cu alte produse LivingAmbiance. Aceasta vă permite să controlaţi un corp de iluminat pe care îl aveţi deja acasă cu o telecomandă LivingAmbiance şi să îl conectaţi la alte produse LivingAmbiance. Acum puteţi încadra corpul dvs. de iluminat în scenă! Atenţie: corpul de iluminat pe care îl conectaţi la priza LivingWhites nu trebuie să aibă un variator tactil.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa