Tornado Automatic

Bec economic în spirală

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900844481/8727900844481_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Tornado Automatic

  Bec economic în spirală

  Senzor de lumină de înaltă performanţă

  Datorită senzorului de lumină automat, acest bec economic Philips oferă lumină exact când doriţi, chiar şi pentru aplicaţii exterioare. Acest bec cu consum redus se potriveşte aproape oriunde, economisind energie şi bani timp de până la 10 ani. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 60,17 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Automatic Bec economic în spirală

15 W (70 W), E27, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8727900844481 Caută produse similare

Senzor de lumină de înaltă performanţă

Se aprinde automat în timpul nopţii

 • Luminozitate şi eficienţă extraordinare

  Luminozitate şi eficienţă extraordinare

  Luminozitatea sporită de obicei creşte consumul de energie. Însă, datorită becurilor Philips economice, vă puteţi bucura de lumină puternică perfectă şi energizantă, economisind şi energie şi bani. Perfecte pentru iluminatul de lucru în birouri (de acasă) şi pentru orice alte încăperi unde este nevoie de luminozitate suplimentară.

 • Se aprinde automat

  Se aprinde automat

  Cu senzorul său de lumină automat încorporat, acest bec oferă o utilizare simplă, ideală pentru spaţii care trebuie să fie accesibile în siguranţă, într-o clipă.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa