Halogen

Spot cu halogen

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900821567/8727900821567_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Halogen

  Spot cu halogen

  Iluminare cu accente impresionante

  Spoturile Halogen de la Philips oferă lumină cu halogen direcţională în nuanţe naturale, strălucitoare. Aceste becuri cu halogen sunt proiectate pentru a oferi fascicule de lumină focalizate, creând astfel accente luminoase pentru casă. Toate spoturile cu halogen Philips sunt complet reglabile în intensitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Halogen Spot cu halogen

18 W (22 W), GU10, Alb cald, Putere reglabilă 8727900821567 Caută produse similare

Iluminare cu accente impresionante

Pentru efecte decorative ale fasciculului de lumină

 • Lumină cu accente decorative

  Lumină cu accente decorative

  Acest spot Philips este proiectat pentru a oferi un fascicul concentrat şi puternic. Îl puteţi utiliza pentru a vă pune în evidenţă obiectele speciale sau puteţi combina mai multe spoturi pentru iluminare generală acasă.

 • Putere reglabilă

  Putere reglabilă

  Dvs. controlaţi nivelul de lumină dorit. Acest bec cu halogen de la Philips poate fi reglat în intensitate cu ajutorul oricărui variator, de la o lumină puternică, strălucitoare la o lumină caldă şi confortabilă.

 • Durată de viaţă de două ori mai mare decât cea a unui bec tradiţional

  Durată de viaţă de două ori mai mare decât cea a unui bec tradiţional

  Acest bec durează de două ori mai mult decât unul standard. Aşadar, înlocuieşte două becuri, pentru reducerea costurilor şi mai puţin timp pierdut înlocuind becuri. Durata de viaţă este calculată pe baza unei durate medii de utilizare de 2,7 ore pe zi sau 1.000 de ore pe an.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa