Softone

Bec economic tip lumânare

  Softone

  Bec economic tip lumânare

  Lumină blândă şi delicată care economiseşte energie

  Fără lumină stridentă, neplăcută. Lămpile economice Softone oferă o lumină ambientală delicată, care protejează ochii. Este disponibilă o gamă de efecte luminoase. De la lumina rece revigorantă pentru lucru până la lumina caldă pentru relaxare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Softone Bec economic tip lumânare

12 W (51 W), Soclu normal, Alb cald 872790026095325 Caută produse similare

Lumină blândă şi delicată care economiseşte energie

Creează o ambianţă în ton cu starea dvs.

 • Emană o lumină delicată şi difuză, care este delicată pentru ochi

  Cu o iluminare completă şi uniformă, aceste becuri de la Philips oferă un efect de lumină difuză fără distorsiuni şi fără să orbească.

 • Arată ca un bec standard

  Identic ca formă şi mărime, arată exact ca becul standard şi se potriveşte perfect.

 • Reduce consumul de energie cu până la 78% şi durează 10 ani

  Reduceţi consumul de energie cu până la 78% comparativ cu becul standard, cu acest bec economic de la Philips. Se amortizează de la sine şi durează de 10 ori mai mult. Aşadar, reduceţi-vă factura de lumină şi începeţi să economisiţi acum, an după an.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa