Softone

Bec economic

  Softone

  Bec economic

  Confort şi design

  Am completat corpul dvs. de iluminat, cu o lumină CALDĂ, DELICATĂ cu ochii, la care să vă puteţi relaxa, pentru bunăstarea dvs. personală. Este reconfortant gândul că veţi economisi bani în următorii 10 ani, graţie acestei lămpi economice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Softone Bec economic

15 W, Lumină naturală rece, Soclu E27 872790026028110 Caută produse similare

Confort şi design

Creează o ambianţă în ton cu starea dvs.

 • Economiseşte bani şi energie cu până la 80%

  Acest bec economiseşte bani şi până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, reduceţi-vă factura la lumină şi începeţi să economisiţi Acum.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa