-

Ambianţă albă

  -

  Ambianţă albă

  Luminează-ţi momentele

  Include un spot Philips Hue care se încadrează perfect în ambianţa albă din sistemul Philips Hue şi bucură-te de lumina albă caldă şi rece, care te ajută pe parcursul zilei la toate activităţile. Conectează-l la consola Philips Hue şi controlează-l cum vrei. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hue Ambianţă albă

Bec HUE, GU10, 5, 5 W 8718696599303 Caută produse similare

Luminează-ţi momentele

De la răsărit la apus

 • De la o lumină naturală albă şi caldă la una rece şi strălucitoare

  De la o lumină naturală albă şi caldă la una rece şi strălucitoare

  Creează atmosfera perfectă pentru orice moment cu o gamă de lumini albe, naturale şi frumoase. Foloseşte aplicaţia pentru a seta orice nuanţă de lumină albă, de la lumină naturală energizantă rece, până la lumină albă, caldă şi relaxantă. Preia controlul şi setează ambianţa. Nici prea luminos. Nici prea întunecat. Potrivit nevoilor.

 • Trezeşte-te uşor cu răsăritul tău personal

  Trezeşte-te uşor cu răsăritul tău personal

  Atenuează-ţi rutina de somn şi trezeşte-te uşor pentru un început proaspăt în fiecare zi. Philips Hue te va ajuta să te ridici din pat într-un mod plăcut. Intensitatea de lumină care creşte treptat îţi oferă sentimentul că te trezeşti natural cu lumina soarelui, nu cu trezitul brusc provocat de sunetul alarmei.

 • Pregăteşte-te pentru noua zi

  Pregăteşte-te pentru noua zi

  Uită de cafeaua de dimineaţă şi pregăteşte-te pentru nou azi cu lumina rece, de un alb strălucitor, care-ţi umple corpul şi mintea de energie. Este perfect pentru acele momente în care ai nevoie de un impuls sau atunci când ţi se termină bateriile.

 • Bucură-te de o lectură perfectă

  Bucură-te de o lectură perfectă

  Cufundă-te în lectura romanelor preferate timp de ore la rând cu Philips Hue. Acesta îţi oferă lumina albă ideală pentru o lectură perfectă.

 • Relaxează-te cu lumina albă şi caldă

  Relaxează-te cu lumina albă şi caldă

  Ridică-ţi picioarele şi relaxează-te cu atingerea uşoară a luminii albe, pentru un sfârşit de zi perfect. Lumina albă relaxantă te va ajuta să te destresezi şi să dormi mai bine noaptea.

 • Păstrează-ţi concentrarea

  Păstrează-ţi concentrarea

  Concentrează-te datorită luminii albe şi strălucitoare, fin reglate. Este cea mai bună metodă să faci lucrurile rapid şi eficient fără distrageri, indiferent dacă studiezi pentru un examen, lucrezi de acasă sau îţi alegi o ţinută pentru a arăta cel mai bine.

 • Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

  Conectează până la 50 de lumini Philips Hue

  Poţi conecta până la 50 de lumini la consola Philips Hue. Începe cu oricare dintre kiturile de iniţiere disponibile sau cu o consolă separată şi începe să adaugi produse Philips Hue. Apoi îţi poţi controla luminile printr-o singură mişcare cu degetul prin aplicaţia intuitivă Philips Hue pentru dispozitive inteligente iOS şi Android. Philips Hue are la bază ZigBee, o tehnologie economică şi fiabilă pentru a-ţi controla luminile. Sistemului i se adaugă constant caracteristici noi şi îmbunătăţiri. Actualizările software şi firmware sunt efectuate wireless şi fără probleme, direct pe produsele tale Philips Hue.

 • Proiectat pentru a se potrivi perfect ca spot GU-10 standard

  Lampa ambientală albă Philips Hue GU-10 este proiectată ca o soluţie modernă perfectă, astfel încât se integrează perfect cu spoturile de iluminat existente. Este astfel o alternativă inteligentă şi eficientă energetic a spoturilor tradiţionale cu halogen.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa