LED

Spot

  LED

  Spot

  Un spot cu trei setări de lumină

  Uneori, simţi nevoia unei schimbări în ambianţă, în ton cu activitatea ta din acel moment. Cu ajutorul spotului cu LED Philips SceneSwitch, poţi schimba cu uşurinţă setarea folosind comutatorul existent. Nu ai nevoie de un variator sau o instalaţie suplimentară. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Spot

4, 5 W - 2, 8 W - 1, 3 W (50 W), GU10, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8718696598580 Caută produse similare

Un spot cu trei setări de lumină

Funcţionează cu întrerupătorul existent

 • Rază de lumină cu halogen de 36º

  Rază de lumină cu halogen de 36º

  Cu o lumină focalizată, familiară, identică spoturilor cu halogen din punctul de vedere al aspectului şi al senzaţiei conferite, acest spot cu LED este adecvat atât pentru iluminarea de accentuare, cât şi pentru iluminarea generală.

 • Lampa îţi poate memora ultima setare

  Lampa îţi poate memora ultima setare

  Această lampă SceneSwitch are un cip de memorie încorporat, care îţi va memora ultima setare de lumină în cazul în care întrerupătorul este oprit timp de peste 6 secunde. Dacă nu comuţi adesea între activităţi, lumina va fi în modul tău preferat atunci când o porneşti din nou.

 • Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară

  Asigură o varietate de scene de lumină extraordinare, gata de a fi folosite, pentru a corespunde diferitelor tale nevoi şi stări de spirit. Inteligenţa se află în becul propriu-zis, deci nu este necesar niciun variator şi nicio instalaţie suplimentară. Pur şi simplu înlocuieşte-ţi becul cu acest bec SceneSwitch şi poţi comuta între diferite scene, la o acţionare a comutatorului de perete existent. Cel mai mic nivel de investiţii şi de efort necesare pentru a te bucura de cel mai ridicat nivel de confort. Acum poţi schimba cu uşurinţă ambianţa, pentru a se potrivi cu ceea ce faci în acel moment şi cu starea de spirit pe care o ai.

 • Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Restabileşte setările lămpii la starea implicită din fabrică

  Dacă se folosesc mai multe lămpi şi acestea nu mai sunt sincronizate, pur şi simplu comută întrerupătorul (porneşte-l şi opreşte-l din nou în timp de 1 secundă) pentru a aduce setările lămpii la starea implicită din fabrică.

 • Trei setări de lumină de la 2700 K la 2500 K la 2200 K

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, intimă, în timp ce cele cu o valoare Kelvin mai ridicată produc o lumină mai energizantă. Aceste noi becuri SceneSwitch vă permit să comutaţi de la iluminatul funcţional la lumina naturală şi la o lumină intimă, caldă, cu intensitate reglată. Nivelurile de lumină se pot modifica de la 100 % la 40 % la 10 %. Acum vă puteţi personaliza camera pentru o varietate de activităţi sau o puteţi adapta pentru a corespunde stării dvs. de spirit.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa