LED

Lumânare (intensitate reglabilă)

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696581032/8718696581032_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Lumânare (intensitate reglabilă)

  Lumina potrivită creează momentul

  Lumânările Philips cu lumină caldă reglabilă oferă o nouă experienţă pentru LED-urile cu putere reglabilă. Deoarece aceste lumânări Philips pot fi reglate până la tonurile calde oferite de becurile tradiţionale, poţi să treci de la iluminatul funcţional pentru utilizare zilnică la atmosfere intime şi plăcute. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Lumânare (intensitate reglabilă)

6 W (40 W), E14, Lumină caldă, Putere reglabilă 8718696581032 Caută produse similare

Lumina potrivită creează momentul

Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

 • Află despre lumină

  Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

 • Design optic special care creează efect de lumină strălucitoare

  Design optic special care creează efect de lumină strălucitoare

  Cu designul său transparent, elegant şi tehnologia cu LED inovatoare, acest bec decorativ produce un efect de lumină caldă, strălucitoare, conferind o notă de linişte atmosferei tale de acasă.

 • Poţi reduce intensitatea până la lumina caldă

  Poţi reduce intensitatea până la lumina caldă

  Cu acest bec cu putere reglabilă poţi regla intensitatea de la o lumină caldă de 2200 K la o lumină de 2700 K. Cu cât reduci mai mult intensitatea, cu atât lumina este mai caldă.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Perfectă pentru corpurile de iluminat decorative

  Perfectă pentru corpurile de iluminat decorative

  Lumânările cu LED de la Philips oferă iluminat modern, pentru utilizare cu corpurile de iluminat decorative, precum candelabre, ventilatoare de plafon, aplice asortate şi stâlpi de iluminat.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă infraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa