LED

Capsulă (putere reglabilă)

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696578674/8718696578674_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Capsulă (putere reglabilă)

  Un fascicul familiar întâlneşte un design inovator

  Această capsulă LED cu tensiune de alimentare oferă o lumină albă strălucitoare, de jur împrejur, cu intensitate reglabilă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Capsulă (putere reglabilă)

2, 5 W (25 W), G9, Alb cald, Putere reglabilă 8718696578674 Caută produse similare

Un fascicul familiar întâlneşte un design inovator

Lumină strălucitoare pentru o atmosferă prietenoasă

 • Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

  Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

  Acest bec are o temperatură de culoare de 2700 K, oferind o atmosferă caldă şi liniştitoare, perfectă pentru relaxare. Această lumină de 2700 K este ideală pentru designul iluminatului locuinţei.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă infraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

 • Află despre lumină

  Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

 • Lumină de jur împrejur

  Graţie formei inovatoare, dar retro, acest bec cu LED nu creează umbrele care apar de obicei la marginea fasciculului luminos. Rezultatul? Lumină albă caldă, naturală, de jur împrejur.

 • Putere reglabilă

  Acest bec poate fi utilizat cu majoritatea variatoarelor pentru a crea ambianţa dorită, cu reglare lină până la 10 % din nivelul maxim de lumină. Te rugăm să verifici tabelul de compatibilitate a variatoarelor pentru a te asigura că un anumit variator poate fi utilizat cu acest bec.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa