LED

Bec

  LED

  Bec

  Lumina potrivită creează momentul

  LED-urile Philips cu efect de lumină slabă caldă oferă o nouă experienţă pentru LED-urile cu putere reglabilă. Spre deosebire de LED-urile standard, aceste lămpi Philips oferă o strălucire caldă, cu intensitate reglabilă, într-o formă obişnuită, care îţi permite să treci de la iluminatul funcţional pentru utilizare zilnică la cel atrăgător şi confortabil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Bec

8, 5 W (60 W), E27, Alb cald, WarmGlow cu putere reglabilă 8718696577370 Caută produse similare

Lumina potrivită creează momentul

Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

 • Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Redare ridicată a culorilor (CRI > 80) pentru culori vii

  Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

 • Lumină instantanee la pornire

  Lumină instantanee la pornire

  Nu este nevoie să aşteptaţi: Becurile cu LED Philips îşi dovedesc adevăratul nivel de luminozitate imediat după aprindere.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

 • Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

  Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

  Spre deosebire de alte lămpi cu LED-uri reglabile, aceste noi becuri WarmGlow, cu forma lor familiară, oferă o experienţă perfectă de reglare a intensităţii luminii calde, permiţându-ţi să comuţi de la iluminatul funcţional de zi cu zi la o ambianţă caldă şi îmbietoare. Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă şi nivelul de lumină este mai scăzut. Îţi poţi personaliza acum camera pentru o varietate de activităţi şi poţi fi sigur că te vei bucura întotdeauna de lumina adecvată.

 • Se încadrează perfect în orice decor. Finisaj de calitate.

  Formele familiare sunt perfecte pentru corpurile de iluminat: am păstrat forma şi aspectul becurilor clasice.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa