LED

Spot (Putere reglabilă)

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562864/8718696562864_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Spot (Putere reglabilă)

  Lumina potrivită creează momentul

  Spoturile cu LED Philips cu lumină caldă reglabilă oferă o nouă experienţă pentru LED-urile cu putere reglabilă. Deoarece aceste spoturi Philips pot fi reglate până la tonurile calde oferite de becurile tradiţionale, poţi să treci de la iluminatul funcţional pentru utilizare zilnică la atmosfere intime şi plăcute. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Spot (Putere reglabilă)

5 W (50 W), GU10, Lumină caldă, WarmGlow cu putere reglabilă 8718696562864 Caută produse similare

Lumina potrivită creează momentul

Cu cât reduci intensitatea, cu atât lumina este mai caldă

 • Model de fascicul omogen

  Model de fascicul omogen

  Lentila optică unică furnizează un fascicul superb de lumină fără umbrele care apar de obicei la marginile fasciculului, aşa cum se întâmplă în cazul spoturilor tradiţionale cu halogen.

 • Poţi reduce intensitatea până la lumina caldă

  Poţi reduce intensitatea până la lumina caldă

  Cu acest bec cu putere reglabilă poţi regla intensitatea de la o lumină caldă de 2200 K la o lumină de 2700 K. Cu cât reduci mai mult intensitatea, cu atât lumina este mai caldă.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Perfect pentru iluminatul de evidenţiere

  Perfect pentru iluminatul de evidenţiere

  Oferind iluminat modern, cu o putere luminoasă familiară cu unghi larg (36 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de evidenţiere, cât şi pentru iluminatul de uz general. Poate fi folosit pentru corpurile de iluminat încastrate orientate în jos şi corpurile de iluminat pe şină şi este ideal pentru utilizare în bucătării, pentru iluminatul insulelor de bucătărie, în camere de zi şi camere de luat masa.

 • Află despre lumină

  Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa