LED

Spot

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562741/8718696562741_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Spot

  Conţinutul face diferenţa

  Cu un design cu formă deosebită şi dimensiuni familiare, acest spot cu LED este înlocuitorul perfect şi durabil al spoturilor cu halogen tradiţionale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Spot

4, 6W (50W), GU10, alb Cool White, Fără intensitate variabilă 8718696562741 Caută produse similare

Conţinutul face diferenţa

Înlocuitor perfect pentru spoturile cu halogen

 • Află despre lumină

  Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

 • Lumină albă, rece

  Lumină albă, rece

  Acest bec are o temperatură de culoare de 4000 K, oferind o lumină rece, energizantă, perfectă pentru crearea unei ambianţe primitoare, în care să-ţi inviţi prietenii sau să te relaxezi cu o carte.

 • Model de fascicul omogen

  Model de fascicul omogen

  Lentila optică unică furnizează un fascicul superb de lumină fără umbrele care apar de obicei la marginile fasciculului, aşa cum se întâmplă în cazul spoturilor tradiţionale cu halogen.

 • Formă şi dimensiuni similare cu reflectoarele cu halogen

  Formă şi dimensiuni similare cu reflectoarele cu halogen

  Cu un design cu formă deosebită şi dimensiuni familiare, reflectorul cu LED oferă iluminat modern. Este înlocuitorul perfect şi durabil al reflectoarelor cu halogen tradiţionale.

 • Lumină instantanee la pornire

  Lumină instantanee la pornire

  Nu este nevoie să aştepţi: becurile cu LED-uri Philips oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Camera se umple de lumină la simpla apăsare a întrerupătorului. Nu există aprindere lentă sau aşteptare.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Perfect pentru iluminatul de evidenţiere

  Perfect pentru iluminatul de evidenţiere

  Oferind iluminat modern, cu o putere luminoasă familiară cu unghi larg (36 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de evidenţiere, cât şi pentru iluminatul de uz general. Poate fi folosit pentru corpurile de iluminat încastrate orientate în jos şi corpurile de iluminat pe şină şi este ideal pentru utilizare în bucătării, pentru iluminatul insulelor de bucătărie, în camere de zi şi camere de luat masa.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă infraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa