LED

Capsulă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696422304/8718696422304_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED

  Capsulă

  Un fascicul familiar întâlneşte un design inovator

  Atunci când treci la o capsulă Philips cu LED-uri, utilizezi imediat cu până la 90 % mai puţină energie fără a sacrifica emisia şi calitatea luminii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Capsulă

1, 2W (10W), G4, Alb, Fără intensitate variabilă 8718696422304 Caută produse similare

Un fascicul familiar întâlneşte un design inovator

Evită dificultăţile de a schimba capsulele

 • Află despre lumină

  Află despre lumină

  Temperatura de culoare: lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, măsurate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin scăzută produc o lumină caldă, mai relaxantă, în vreme ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină rece, mai energizantă. IRC: indicele de redare a culorilor (IRC) este folosit pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală a soarelui are un indice IRC de 100. Indicele IRC al becurilor cu LED-uri Philips este întotdeauna mai mare de 80, ceea ce asigură un aspect real şi natural al culorilor.

 • Lumină rece, energizantă

  Lumină rece, energizantă

  Acest bec are o temperatură de culoare de 3000 K, oferind o lumină rece, energizantă, perfectă pentru crearea unei ambianţe primitoare, în care să-ţi inviţi prietenii sau să te relaxezi cu o carte.

 • Formă şi dimensiuni similare cu capsulele cu halogen

  Formă şi dimensiuni similare cu capsulele cu halogen

  Cu un design cu formă deosebită şi dimensiuni familiare, capsula cu LED oferă iluminat contemporan. Este înlocuitorul perfect şi durabil al capsulelor cu halogen tradiţionale.

 • Lumină instantanee la pornire

  Lumină instantanee la pornire

  Nu este nevoie să aştepţi: becurile cu LED-uri Philips oferă nivelul maxim de luminozitate imediat după aprindere. Camera se umple de lumină la simpla apăsare a întrerupătorului. Nu există aprindere lentă sau aşteptare.

 • Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Becuri cu durată mare de viaţă – De până la 15 ani

  Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, poţi reduce stresul schimbării frecvente a becurilor şi te poţi bucura de o soluţie de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

 • Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Avantajos pentru portofel şi pentru planetă

  Tehnologia cu LED economiseşte până la 80 % din energie comparativ cu un bec standard. Prin urmare, se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. În plus, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 • Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Fără radiaţii ultraviolete sau infraroşii

  Această lumină nu are o componentă infraroşie, astfel că nu radiază căldură. Mai mult, nu are nici o componentă ultravioletă. Graţie acestor două caracteristici, lumina nu va cauza decolorarea materialelor şi a altor obiecte.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • *Pe baza unei utilizări medii de 3 ore pe zi
 • **Această lampă este în conformitate cu cerinţele EMC când este utilizată împreună cu un transformator electronic de înaltă calitate, precum transformatorul CERTALINE 60 de la Philips. Performanţele pot varia în funcţie de transformatorul utilizat pentru funcţionarea lămpii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa