Economy

Bec economic în spirală

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291698104/8718291698104_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Economy

  Bec economic în spirală

  Cheltuiţi puţin, economisiţi mult

  Acest bec Philips Economy reprezintă alegerea optimă în ceea ce priveşte raportul „preţ-calitate” dacă aveţi nevoie de un bec economic de bază într-un design compact. Cu o durată de viaţă de până la 6 ani, acest bec compact va economisi 80% din energie şi bani. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Economy Bec economic în spirală

5W (30W), Soclu E14, Alb cald 8718291698104 Caută produse similare

Cheltuiţi puţin, economisiţi mult

Calitate Philips la un preţ corect

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 6 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 6 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Datorită duratei de viaţă de până la 6 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie electrică ani la rând.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa