Personal wireless lighting

  Personal wireless lighting

  Faceţi cunoştinţă cu hue

  Extinde-ţi sistemul de iluminat cu becuri suplimentare. Tot ce ai nevoie este consola disponibilă în pachetul de bază. Joacă-te cu nuanţe, contrast, lumină albă şi spectrul de culori pentru a crea iluminatul ideal pentru starea ta de spirit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Hue Personal wireless lighting

pachet Single 8718291241751 Caută produse similare

Faceţi cunoştinţă cu hue

 • Conectează până la 50 de becuri şi controlează-le cu ajutorul unui dispozitiv inteligent

  Conectează până la 50 de becuri şi controlează-le cu ajutorul unui dispozitiv inteligent

  Hue bridge controlează inteligent toată activitatea. Aceasta reprezintă „puntea” dintre becuri şi aplicaţia de pe smartphone-ul tău. Poate conecta până la 50 de becuri odată. După ce becurile au fost instalate, descarcă aplicaţia gratuită pe smartphone-ul sau tableta ta. Când este deschisă pentru prima dată, aceasta va căuta bridge-ul şi se va conecta la becuri. La finalizarea conectării, poţi utiliza aplicaţia pentru a controla becurile prin wireless.

 • Scenarii de lumină dezvoltate de experţi pentru a te ajuta să te concentrezi

  Scenarii de lumină dezvoltate de experţi pentru a te ajuta să te concentrezi

  Alege setarea „Concentrate” şi toate becurile LED selectate vor trece la un ton şi o luminozitate care te vor ajuta să-ţi păstrezi concentrarea. Aceasta este o scenă de lumină pe care am testat-o într-o şcoală. Şi chiar i-a ajutat pe copii să-şi îmbunătăţească performanţele.

 • Presetează temperatura de culoare a luminii albe pentru a-ţi stimula corpul şi mintea

  Presetează temperatura de culoare a luminii albe pentru a-ţi stimula corpul şi mintea

  Alege setarea „Energize” şi toate becurile selectate te vor inunda într-o lumină vibrantă şi strălucitoare. Aceasta îţi va stimula nivelul de energie. Perfectă pentru acele momente în care bateriile tale sunt aproape descărcate.

 • Setează alarme şi schimbă scenariile de lumină

  Setează alarme şi schimbă scenariile de lumină

  Funcţia de temporizare îţi permite să schimbi treptat scenariile de iluminat. Foloseşte Hue pentru a te trezi dimineaţa, într-un mod mult mai plăcut decât cu un ceas deşteptător. De asemenea, poţi folosi funcţia de temporizare pentru reduce treptat intesitatea luminii, ajutându-te astfel să adormi într-un mod natural. Sau pur şi simplu setează luminile să se aprindă la o anumită oră, cum ar fi atunci când te îndrepţi spre casă, astfel încât acestea să fie aprinse când ajungi.

 • Setează lumina la un ton de alb ideal pentru citit

  Setează lumina la un ton de alb ideal pentru citit

  Alege setarea „Reading” şi toate becurile selectate vor genera o lumină albă perfectă pentru citit, la intensitatea optimă. Printr-o singură apăsare de buton, cititul devine o plăcere.

 • Setează luminile la un ton delicat şi cald, pentru a te ajuta să te relaxezi

  Setează luminile la un ton delicat şi cald, pentru a te ajuta să te relaxezi

  Alege setarea „Relaxing” şi toate becurile selectate vor genera o lumină delicată şi liniştitoare. Este antidotul perfect după o zi agitată şi scuza perfectă pentru a sta cu picioarele în sus.

 • Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Programează luminile să se aprindă şi să se stingă atunci când nu eşti acasă

  Având posibilitatea să controlezi iluminatul casei printr-un browser înseamnă că nu trebuie să fii acasă pentru a-ţi controla luminile. Asta înseamnă că Hue poate fi atât paznic, cât şi lumină. Poate eşti blocat la birou, dar vrei să pară că eşti acasă. Pur şi simplu aprinde luminile din ecranul meniului. Poate eşti în vacanţă, dacă ai acces online atunci poţi face să pară că nu ai plecat de acasă.

 • Foloseşte culorile din fotografii pentru a crea noi scenarii de lumină

  Foloseşte culorile din fotografii pentru a crea noi scenarii de lumină

  Alege o fotografie de pe dispozitivul inteligent sau fă o fotografie nouă şi foloseşte-o pe aceasta. Pe ecran vei vedea indicatoare care reprezintă fiecare dintre becurile wireless. Trage indicatorul pe o culoare din fotografie, iar becul Hue va lumina imediat în culoarea respectivă. De asemenea, poţi salva scenele tale preferate pe orice dispozitiv inteligent cu Hue activat. În acest fel le vei putea accesa din nou, printr-o simplă atingere. Mai mult decât atât, poţi împărtăşi scenele tale cu ceilalţi membrii ai comunităţii Hue sau poţi salva scene ale altor utilizatori Hue.

 • Creează-ţi un cont şi controlează-ţi luminile de oriunde

  Doar pentru că nu eşti acasă nu înseamnă că nu te poţi bucura de un iluminat personalizat. Cu ajutorul unui cont Hue îţi vei putea accesa lămpile wireless de oriunde din lume, prin intermediul unui browser web sau cu ajutorul aplicaţiei. Este uşor să-ţi creezi un cont. (www.meethue.com) Ai nevoie doar de un nume de utilizator şi o parolă şi eşti gata de start. Singurul lucru pe care ţi-l cerem este ca atunci când te conectezi pentru prima oară la sistemul Hue să utilizezi reţeaua Wi-Fi de acasă. Astfel vom putea face legătura dintre contul tău şi bridge.

 • 16 milioane de culori de la un bec activat prin internet

  Hue este cel mai inovator sistem de iluminat din lume, conceput special pentru tine. Poate genera diferite tonuri de lumină de la nuanţe de alb cald până la tonuri neutre sau reci. Şi poate recrea orice culoare din spectru. Becurile Hue se potrivesc perfect în casa ta. Alege-ţi corpul de iluminat sau lampa preferată şi montează becurile wireless. Instalează aplicaţia şi aprinde lumina. Este chiar atât de simplu.

 • Tehnologia ZigBee îţi permite să-ţi actualizezi luminile wireless

  Lucrăm în permanenţă la îmbunătăţirea sistemului Hue, pentru a-l face şi mai util. Şi dorim să ne asigurăm că poţi beneficia de toate actualizările disponibile. Hue funcţionează pe baza tehnologiei ZigBee - un sistem sigur şi fiabil pentru controlul scenariilor de lumină. De asemenea, actualizarea software sau firmware se poate face prin wireless, direct la sistemul Hue.

Vezi toate Specificaţile
 • Puntea (dispozitivul Hue, inclus în pachetul Starter) este necesară pentru funcţionare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa