myAmbiance

Spot cu LED

  myAmbiance

  Spot cu LED

  Cea mai bună calitate, cea mai mare economie de energie

  Următoarea generaţie în domeniul iluminatului: becurile cu LED-uri Philips MyAmbiance. Cele mai recente inovaţii şi cele mai bune produse din clasă vă oferă mai mult decât lumină. Intensitate variabilă, lumină instantanee, cea mai mare economie de energie şi conţinut fără mercur în designuri unice. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myAmbiance Spot cu LED

7 W (35 W), GU5.3, Alb cald 871829112755000 Caută produse similare

Cea mai bună calitate, cea mai mare economie de energie

Înlocuieşte orice bec

 • Economie a energiei de 90%

  Astăzi, dispunem de diverse şi numeroase tehnologii pentru a crea lumină. Unele au nevoie de mai multă energie, altele de mai puţină pentru a furniza o cantitate de lumină comparabilă. Acest lucru le face mai mult sau mai puţin eficiente. Lămpile standard convertesc numai 5% din energie în lumină, în timp ce 95% din energie este irosită drept căldură. Tehnologiile economice furnizează aceeaşi cantitate de lumină cu un consum de energie cu 90% mai redus, pur şi simplu mai puţină căldură irosită. Astfel încât economisesc energie şi bani.

 • Lumină frumoasă

  Becurile cu LED-uri MyAmbiance de la Philips oferă o lumină albă, frumoasă şi caldă. Cu acest bec cu LED economic, culorile apar aşa cum ar trebui să fie.

 • Iluminare imediată cu estompare cu majoritatea variatoarelor

  Iluminare imediată la pornire, intensitate reglabilă cu majoritatea variatoarelor.

 • Durată de viaţă de până la 25 de ani

  Tehnologiile moderne au o durată de viaţă mai îndelungată decât becurile standard. Cu o durabilitate de 25 de ani, un bec înlocuieşte 25 de becuri standard. Astfel, generează economii de bani şi durează mai mult, de la un an la altul. Durata de viaţă se raportează la utilizarea medie de 2,7 ore pe zi sau 1.000 de ore pe an. Această medie este influenţată de utilizarea în anumite anotimpuri (iarna întunecată faţă de vara luminoasă), de condiţiile meteorologice (o zi însorită faţă de una ploioasă şi întunecată) şi de camera în care este folosit becul (utilizare scurtă în baie versus utilizare de durată în sufragerie).

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa