myVision

Lustră cu LED

  myVision

  Lustră cu LED

  Economie de energie fără compromis

  Următoarea generaţie în domeniul economiei de energie: becurile cu LED-uri Philips MyVision. Cea mai mare economie de energie şi durată de viaţă foarte îndelungată, lumină instantanee şi comutare aproape nelimitată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myVision Lustră cu LED

3 W (15 W), Soclu mic, Alb cald 871829111646200 Caută produse similare

Economie de energie fără compromis

Înlocuieşte orice bec economic

 • Economie de energie de 80% - 90%

  Astăzi, dispunem de diverse şi numeroase tehnologii pentru a crea lumină. Unele au nevoie de mai multă energie, altele de mai puţină pentru a furniza o cantitate de lumină comparabilă. Acest lucru le face mai mult sau mai puţin eficiente. Lămpile standard convertesc numai 5% din energie în lumină, în timp ce 95% din energie este irosită drept căldură. Tehnologiile economice furnizează aceeaşi cantitate de lumină cu un consum de energie cu 80% - 90% mai redus, pur şi simplu mai puţină căldură irosită. Astfel încât economisesc energie şi bani.

 • Iluminare imediată la pornire

  Trebuie doar să rotiţi comutatorul, şi camera se umple de luminozitate. Fără pornire lentă, Fără aşteptare, ci lumină instantanee.

 • Durată de viaţă de până la 25 de ani

  Tehnologiile moderne au o durată de viaţă mai îndelungată decât becurile standard. Cu o durabilitate de 25 de ani, un bec înlocuieşte 25 de becuri standard. Astfel, generează economii de bani şi durează mai mult, de la un an la altul. Durata de viaţă se raportează la utilizarea medie de 2,7 ore pe zi sau 1.000 de ore pe an. Această medie este influenţată de utilizarea în anumite anotimpuri (iarna întunecată faţă de vara luminoasă), de condiţiile meteorologice (o zi însorită faţă de una ploioasă şi întunecată) şi de camera în care este folosit becul (utilizare scurtă în baie versus utilizare de durată în sufragerie).

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa