Genie

Bec

  Genie

  Bec

  Cel mai bun raport preţ-calitate

  Această lampă îşi va amortiza valoarea în primul an şi va continua să vă reducă facturile mult timp după aceasta. Este suficient de mică pentru a se potrivi bine oriunde aveţi nevoie de lumină suplimentară în locuinţa dvs. Nu este surprinzător că este cea mai vândută lampă din Europa! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Genie Bec

8 W (40 W), Soclu normal, Lumină naturală rece 871150080229310 Caută produse similare

Cel mai bun raport preţ-calitate

Calitate superioară a luminii într-o lampă compactă

 • Durată lungă de viaţă

  Durată lungă de viaţă

  În medie, lămpile noastre pot rămâne aprinse 2,7 ore pe zi şi 1.000 de ore pe an. Durata de funcţionare efectivă depinde de sezon (iarnă faţă de vară), condiţiile meteo (zi însorită sau zi ploioasă) şi de încăperea în care sunt utilizate lămpile (baie faţă de camera de zi). Această lampă economică va putea fi utilizată cel puţin 8.000 de ore, respectiv 8 ani.

 • Reduceţi consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul

  Toate becurile economice Philips reduc consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul. Pe parcursul duratei de viaţă, acestea utilizează mai puţini Kw şi astfel reduc factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie diferă în funcţie de tipul de bec şi de tehnologie.

 • Emisii de carbon

  Becurile economice reduc cantitatea de energie consumată în locuinţă, ceea ce determină nu numai reducerea facturii de energie, ci şi emisii de carbon (CO2) mai mici pentru furnizorul de energie. Împreună facem lumea mai bună.

 • Puteţi avea încredere în ce este scris pe ambalajul Philips

  Philips îşi respectă promisiunile legate de performanţa becurilor. Puteţi avea încredere în ceea ce este scris pe ambalajul Philips cu privire la nivelul de lumină generată, durata de viaţă şi puterea echivalentă cu becurile incandescente.

 • Are nevoie doar de câteva secunde pentru a ajunge la luminozitate maximă

  Durata de aşteptare înainte ca lampa să ajungă la capacitate maximă este de domeniul trecutului odată cu lămpile cu consum redus şi pornire rapidă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa