Genie

Bec economic tip baton

  Genie

  Bec economic tip baton

  Lumină superbă, puternică, de mici dimensiuni

  Această lampă îşi va amortiza valoarea în primul an şi va continua să vă reducă facturile mult timp după aceasta. Este suficient de mică pentru a se potrivi oriunde aveţi nevoie de lumină suplimentară în locuinţa dvs. Nu este surprinzător că este cea mai vândută lampă economică din Europa! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Genie Bec economic tip baton

8 W, Lumină naturală rece, Soclu E27 871150080228610 Caută produse similare

Lumină superbă, puternică, de mici dimensiuni

Lumină economică de înaltă calitate, cu un design compact

 • Economiseşte bani şi energie cu până la 80%

  Acest bec economiseşte bani şi până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, reduceţi-vă factura la lumină şi începeţi să economisiţi Acum.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa