Genie

Bec economic tip baton

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500801159/8711500801159_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Genie

  Bec economic tip baton

  Lumină superbă, puternică, de mici dimensiuni

  Becul economic Philips tip baton îşi va justifica preţul în primul an şi va continua să reducă facturile cu mult după. Este destul de mic încât să încapă în majoritatea corpurilor de iluminat şi oferă lumină caldă în orice loc din casă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Genie Bec economic tip baton

8 W (40 W), E14, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8711500801159 Caută produse similare

Lumină superbă, puternică, de mici dimensiuni

Lumină strălucitoare, compactă, de înaltă calitate

 • Lumină puternică în design compact

  Lumină puternică în design compact

  Acest bec economic Philips este destul de mic încât să încapă oriunde aveţi nevoie de lumină suplimentară acasă. Este ideal pentru corpuri de iluminat înguste.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa