Softone

Bec

  Softone

  Bec

  Lumină ambientală discretă şi delicată

  Fără lumină stridentă, neplăcută; lămpile economice Softone oferă o lumină ambientală delicată, care protejează ochii. Este disponibilă o gamă de efecte luminoase, pentru a se potrivi diferitelor încăperi şi ocazii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Softone Bec

16 W (75 W), Soclu normal, Alb cald 871150066267510 Caută produse similare

Lumină ambientală discretă şi delicată

Creează o ambianţă în ton cu starea dvs.

 • Emisii de carbon

  Becurile economice reduc cantitatea de energie consumată în locuinţă, ceea ce determină nu numai reducerea facturii de energie, ci şi emisii de carbon (CO2) mai mici pentru furnizorul de energie. Împreună facem lumea mai bună.

 • Reduceţi consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul

  Toate becurile economice cu lumină LED de la Philips reduc consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul. Pe parcursul duratei de viaţă, acestea utilizează mai puţini Kw şi reduc astfel factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie diferă în funcţie de tipul de bec şi de tehnologie.

 • Puteţi avea încredere în ce este scris pe ambalajul Philips

  Philips îşi respectă promisiunile legate de performanţa becurilor cu lumină LED. Puteţi avea încredere în ceea ce este scris pe ambalajul Philips cu privire la nivelul de lumină generată, durata de viaţă şi puterea echivalentă cu becurile incandescente.

 • Disponibil în alb cald (2700K)

  Lămpile Philips sunt disponibile în Alb cald (2700K), care este comparabil cu incandescent. Temperatura unei lămpi este măsurată în Kelvin (K).

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa