Softone

Bec economic tip lumânare

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8710163405261/8710163405261_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Softone

  Bec economic tip lumânare

  Lumină mai delicată

  Acest bec economic Philips Softone oferă lumină caldă, delicată, odihnitoare pentru ochi pentru a crea o atmosferă confortabilă. Datorită duratei de viaţă de 10 ani, acest bec cu consum redus vă va ajuta să faceţi economii şi se va potrivi perfect în corpurile dvs. de iluminat. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 32,82 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Softone Bec economic tip lumânare

8 W (35 W), E14, Alb cald, Fără intensitate variabilă 8710163405261 Caută produse similare

Lumină mai delicată

Creaţi o atmosferă caldă şi primitoare

 • Arată ca un bec standard tip lumânare

  Arată ca un bec standard tip lumânare

  Acest bec combină tehnologia de economisire a energiei cu aspectul elegant, tradiţional. Este ideal pentru acasă şi se potriveşte perfect în corpurile dvs. de iluminat.

 • Delicat, odihnitor pentru ochi

  Delicat, odihnitor pentru ochi

  Becurile economice de la Philips Softone sunt proiectate pentru a oferi o lumină difuză, perfectă pentru iluminarea în casă. Alegeţi nuanţe de culori diferite pentru a crea atmosfera dorită.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Acest bec utilizează cu până la 80% mai puţină energie decât sursele de lumină obişnuite, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Durată lungă de viaţă de până la 10 ani

  Becurile economice de la Philips sunt proiectate să dureze. Graţie duratei de viaţă de până la 10 ani, nu vă veţi mai face griji şi nu veţi mai cheltui banii pe schimbarea frecventă a becurilor, economisind astfel energie ani la rând.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa