Downlighter

Bec economic tip spot

  Downlighter

  Bec economic tip spot

  Economisire de energie cu un spot

  Corpurile de iluminat cu distribuţie inferioară de la Philips constituie soluţia pentru a-ţi reduce valoarea facturii pentru energie. Lămpile Philips de durată îndelungată cu iluminat direcţionat fac cu adevărat diferenţa în ceea ce priveşte economia de energie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Downlighter Bec economic tip spot

20 W, Soclu normal, Lumină naturală rece 871016321671310 Caută produse similare

Economisire de energie cu un spot

Economiseşte bani datorită iluminatului de accent

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Economiseşte până la 80% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, redu factura la lumină şi începe să economiseşti acum.

 • Îţi înlocuieşte becul tip reflector

  Este simplu să faci schimbarea. Înlocuieşte becul reflector şi bucură-te de toate beneficiile oferite de tehnologiile moderne.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa