Tornado

Bec economic în spirală

  Tornado

  Bec economic în spirală

  Cel mai mic şi mai strălucitor sistem de economisire a energiei

  Tornado este cea mai nouă şi mai puternică lampă economică Philips. Acest mic dispozitiv economic este supercompact, oferă mai multă lumină şi economiseşte până la 81% din energie. Şi partea frumoasă este că se potriveşte la aproape orice corp de iluminat din locuinţa dvs.! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Bec economic în spirală

8 W (42 W), Soclu mic, Lumină naturală rece 871016321429010 Caută produse similare

Cel mai mic şi mai strălucitor sistem de economisire a energiei

Mic ca dimensiune, mare ca performanţă

 • Emisie de lumină foarte ridicată

  Emisia de lumină a acestor becuri Philips este mai mare decât a majorităţii becurilor economice standard. Acestea vă oferă o cantitate mare de lumină pentru a vă putea desfăşura activităţile, cum ar fi să citiţi cartea preferată sau să-i ajutaţi pe copii la teme.

 • Durată de viaţă de până la 12 de ani

  Tehnologiile moderne au o durată de viaţă mai îndelungată decât becurile standard. Cu o durabilitate de 12 ani, un bec economic de la Philips înlocuieşte 12 becuri standard. Astfel, generează economii de bani şi durează mai mult, de la un an la altul. Durata de viaţă se raportează la utilizarea medie de 2,7 ore pe zi sau 1.000 de ore pe an. Această medie este influenţată de utilizarea în anumite anotimpuri (iarna întunecată faţă de vara luminoasă), de condiţiile meteorologice (o zi însorită faţă de una ploioasă şi întunecată) şi de camera în care este folosit becul (utilizare scurtă în baie versus utilizare de durată în camera de zi).

 • Economiseşte bani şi energie cu până la 81%

  Acest bec economiseşte bani şi până la 81% din energie, comparativ cu un bec standard. Se amortizează de la sine şi economiseşte bani, an după an. Aşadar, reduceţi-vă factura la lumină şi începeţi să economisiţi Acum.

Vezi toate Specificaţile
 • Spargerea unui bec este extrem de puţin probabil să aibă un impact asupra sănătăţii. Dacă un bec se sparge, aerisiţi camera timp de 30 de minute şi îndepărtaţi bucăţile, preferabil cu mănuşi. Puneţi-le într-o pungă de plastic închisă şi duceţi-le la unităţile locale de colectare a deşeurilor, în vederea reciclării. Nu folosiţi aspiratorul.
 • * Lămpile fluorescente compacte trebuie tratate ca deşeuri speciale şi oferite unităţilor locale de colectare a deşeurilor în vederea reciclării. Industria europeană a corpurilor de iluminat a constituit o infrastructură capabilă să recicleze mercurul, alte metale, sticla etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa