Tornado

Spiral

  Tornado

  Spiral

  Cel mai mic bec economic

  Tornado este cea mai nouă şi mai puternică lampă economică Philips. Această mică lampă economică sclipitoare este super-compactă, oferă mai multă lumină şi economiseşte până la 85% din energie. Şi partea frumoasă este că se potriveşte la aproape orice corp de iluminat din locuinţa dvs.! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tornado Spiral

23 W (130 W), Soclu normal, Alb cald 871016321169510 Caută produse similare

Cel mai mic bec economic

Luminozitate ridicată

 • Durată lungă de viaţă

  Durată lungă de viaţă

  În medie, lămpile noastre pot rămâne aprinse 2,7 ore pe zi şi 1.000 de ore pe an. Durata de funcţionare efectivă depinde de sezon (iarnă faţă de vară), condiţiile meteo (zi însorită sau zi ploioasă) şi de încăperea în care sunt utilizate lămpile (baie faţă de camera de zi). Această lampă economică va putea fi utilizată cel puţin 8.000 de ore, respectiv 8 ani.

 • Emisii de carbon

  Becurile economice reduc cantitatea de energie consumată în locuinţă, ceea ce determină nu numai reducerea facturii de energie, ci şi emisii de carbon (CO2) mai mici pentru furnizorul de energie. Împreună facem lumea mai bună.

 • Performanţe ridicate şi dimensiuni mai mici decât becurile actuale

  Cele mai mici lămpi economice ale noastre sunt la fel de mici ca un bec tradiţional. Puteţi economisi acum energie şi bani cu toate corpurile dvs. de iluminat, fără a compromite calitatea luminii.

 • Reduceţi consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul

  Toate becurile economice Philips reduc consumul de energie din momentul în care acţionaţi comutatorul. Pe parcursul duratei de viaţă, acestea utilizează mai puţini Kw şi astfel reduc factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie diferă în funcţie de tipul de bec şi de tehnologie.

 • Are nevoie doar de câteva secunde pentru a ajunge la luminozitate maximă

  Durata de aşteptare înainte ca lampa să ajungă la capacitate maximă este de domeniul trecutului odată cu lămpile cu consum redus şi pornire rapidă.

 • Puteţi avea încredere în ce este scris pe ambalajul Philips

  Philips îşi respectă promisiunile legate de performanţa becurilor. Puteţi avea încredere în ceea ce este scris pe ambalajul Philips cu privire la nivelul de lumină generată, durata de viaţă şi puterea echivalentă cu becurile incandescente.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa