Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: D2R Bec cu xenon pentru faruri auto

Xenon WhiteVision

Bec cu xenon pentru faruri auto

  Xenon WhiteVision

  Bec cu xenon pentru faruri auto

  Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Lămpile Philips Xenon WhiteVision creează un aspect alb intens pentru maşina ta şi îţi îmbunătăţesc vizibilitatea, datorită luminii albe de până la 6000 K, atunci când te afli pe şosea. Alegerea perfectă pentru faruri Xenon care se potrivesc perfect cu becurile LED. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenon WhiteVision Bec cu xenon pentru faruri auto

Tip de lampă: D2R, Pachet de: 1, 85 V, 35 W 85126WHVC1 Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Efect perfect de lumină albă LED

 • Fasciculul de un alb precis şi pur despică întunericul

  Fasciculul de un alb precis şi pur despică întunericul

  Cu o temperatură a culorii de până la 6000 Kelvin, becurile Philips Xenon WhiteVision luminează drumul din faţă cu un fascicul alb precis şi pur, care despică întunericul. Datorită tehnologiei de acoperire brevetate de Philips, farurile Xenon WhiteVision furnizează, de asemenea, un efect albastru intens pe marginea drumului, pentru a asigura o reflexie adecvată a semnelor de circulaţie şi a obstacolelor de către faza scurtă.

 • Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  Farurile cu lumină albă intensă Xenon WhiteVision sunt certificate ECE şi pot fi utilizate legal pe şosea. Acestea oferă o vizibilitate excepţională fără a deranja şoferii care vin din faţă, datorită unei culori a farului armonizată cu luminile cu leduri.

 • Contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătăţită şi conducere mai sigură

  Lumina albă de intensitate maximă şi o temperatură a culorii de 5000 K înseamnă că farurile tale creează reflexii mai bune ale marcajelor şi semnelor de circulaţie. Lumina mai albă este mai adecvată pentru concentrare şi te ajută să rămâi atent pe timpul nopţii, astfel încât să te poţi bucura de o experienţă de condus mai confortabilă şi mai sigură.

 • Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente

  Sticla de cuarţ UV este mai rezistentă decât sticla dură şi extrem de rezistentă la valori de temperatură extreme şi la vibraţii, ceea ce elimină riscul unei deteriorări timpurii. Lămpile auto Philips cu cuarţ UV permit o presiune mai ridicată în interiorul lămpii, pentru a produce o lumină mai puternică şi pentru a asigura o durată de viaţă extinsă.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Efect alb desăvârşit, în consonanţă cu ledurile din maşina ta

  Farurile Philips Xenon WhiteVision reprezintă alegerea perfectă pentru şoferii care doresc un aspect alb curat pentru farurile lor, similar cu cel oferit de leduri. Cu aceeaşi temperatură a culorii ca luminile cu led, Xenon WhiteVision reprezintă progresul suprem al farurilor tale cu xenon. Datorită tehnologiei de acoperire brevetate Philips, farurile Xenon WhiteVision oferă o lumină de un alb autentic, proiectată să fie companionul perfect pentru leduri.

 • Disponibil în cele mai populare tipuri de lămpi cu xenon: D1S, D2S, D2R

  Pentru a afla care far Xenon WhiteVision se potriveşte pentru maşina ta, accesează www.philips.com/automotive

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa