Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: D2R Pachet de: 1 Garanţie Xenon

LongerLife

Garanţie Xenon

  LongerLife

  Garanţie Xenon

  Nouă ne pasă de siguranţa ta - garantat

  Lămpile Xenon LongerLife de la Philips sunt comercializate automat cu o garanţie de 4 ani. Trebuie doar să-ţi înregistrezi achiziţia online pentru a-ţi extinde garanţia cu încă 3 ani, gratuit. Pentru a te simţi în siguranţă pentru următorii 7 ani. Vezi toate beneficiile

 • Nouă ne pasă de siguranţa ta - garantat

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LongerLife Garanţie Xenon

Tip de lampă: D2R, Pachet de: 1, 85 V, 35 W 85126SYC1 Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Nouă ne pasă de siguranţa ta - garantat

Extinde-ţi garanţia de la 4 la 7 ani, în 3 paşi simpli

 • Lămpile cu xenon LongerLife lamps beneficiază de o garanţie gratuită de 4 ani.

  Lămpile cu xenon LongerLife lamps beneficiază de o garanţie gratuită de 4 ani.

  Lămpile cu xenon Philips LongerLife oferă niveluri mai ridicate de calitate şi siguranţă. De la data achiziţiei, vei primi automat, gratuit, o garanţie de 4 ani.

 • Înregistrează-te online pentru a extinde garanţia

  Înregistrează-te online pentru a extinde garanţia

  Lămpile cu xenon LongerLife au o durată de utilizare mai mare decât orice altă lampă Philips cu xenon. Pentru o linişte sufletească totală, poţi beneficia gratuit de o garanţie suplimentară de 3 ani. Pur şi simplu înregistrează-te la www.philips.se/xenongaranti şi urmează 3 paşi simpli: 1. Mai întâi, verifică dacă ai cumpărat un produs Philips autentic, utilizând autocolantul cu certificatul de autenticitate de pe ambalajul produsului. 2. După ce ai verificat, completează-ţi detaliile online şi furnizează dovada achiziţiei. 3. În final, tipăreşte şi păstrează certificatul de 7 ani garanţie.

 • Cum să soliciţi despăgubiri în condiţiile garanţiei

  Cum să soliciţi despăgubiri în condiţiile garanţiei

  Revino la revânzător sau contactează echipa de asistenţă pentru clienţi Philips la 00800-7445 4775. Dacă solicitarea ta este în concordanţă cu termenii şi condiţiile, ţi se va furniza o lampă nouă, echivalentă tehnic cu o lampă cu xenon LongerLife. Dacă soliciţi o lampă de schimb prin echipa de asistenţă pentru clienţi Philips, te rugăm să trimiţi becul Philips defect într-un pachet de protecţie. Nu uita să incluzi chitanţa şi să achiţi taxele poştale corecte pentru adresa de contact din ţara ta.

 • Lampa Xenon durabilă, perfectă pentru maşina ta

  Lampa Xenon durabilă, perfectă pentru maşina ta

  Lampa cu xenon Philips LongerLife înlocuieşte o singură lampă arsă. Recomandăm insistent schimbarea lămpilor în perechi, pentru a asigura o vizibilitate mai mare şi mai omogenă, pentru maximum de siguranţă. Durabile şi economice, îţi vor oferi satisfacţia perfectă la deplasarea pe întuneric.

 • Philips a inventat tehnologia HID cu xenon

  Philips a inventat tehnologia HID cu xenon

  Lămpile HID cu xenon (descărcare de intensitate mare) oferă de două ori mai multă lumină pentru condus mai sigur în toate condiţiile. De fapt, lumina albă intensă a unei lămpi HID cu xenon este comparabilă cu lumina naturală. Studiile au demonstrat că lămpile cu xenon pentru autoturisme ajută şoferii să se concentreze asupra carosabilului şi să distingă obstacolele şi indicatoarele rutiere mult mai repede decât lămpile tradiţionale.

 • Termeni şi condiţii pentru garanţie

  Termeni şi condiţii pentru garanţie

  Înregistrează lampa în termen de 30 de zile de la data achiziţiei. Garanţia este valabilă pentru 7 ani sau maximum 150.000 km, indiferent de termenul care expiră primul. Garanţia este valabilă numai pentru uz necomercial. Această garanţie este aplicabilă numai lămpilor cu xenon Philips LongerLife originale. Philips nu este responsabilă de montaj şi nici de expediţie, chiar dacă defecţiunea survine în perioada de garanţie. Pentru a face o solicitare în condiţii de garanţie, păstrează certificatul de garanţie şi dovada de achiziţie pe întreaga durată a garanţiei. De asemenea, sunt valabile şi condiţiile generale de achiziţie Philips: www.philips.com/warranty

 • Lămpile auto Philips sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente la umiditate

  Numai un bec fabricat din sticlă de cuarţ poate rezista la şocuri termice: dacă o picătură de apă rece atinge becul fierbinte, ceea ce se poate întâmpla atunci când conduci prin apă cu un far spart.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa