Bloom

  Bloom

  Coloraţi-vă universul cu lumină

  Adaugă Philips Hue Iris la sistemul tău de iluminat. Este o lampă elegantă care stă pe birou, pe raft sau pe podea şi care iluminează pereţii cu o lumină bogată şi colorată.

 • Coloraţi-vă universul cu lumină

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Coloraţi-vă universul cu lumină

 • Plug and play

  Plug and play

  Philips Hue Bloom este conceput să creeze iluminat ambiental indirect şi reprezintă o modalitate perfectă de a scoate în evidenţă anumite piese de mobilier sau elemente arhitecturale din locuinţă. Iar pentru că se conectează la priză, produsul poate fi mutat cu uşurinţă şi amplasat oriunde există o priză disponibilă. Aşază-l pe măsuţa de televizor. Pe birou. Sau sub tabloul preferat. Amplasează-l la vedere sau ascuns, iar designul premiat se va integra perfect cu interiorul.

 • Evidenţiază prin culori

  Evidenţiază prin culori

  Alege din 16 milioane de culori. Adaugă accente locuinţei. Luminează un spaţiu cu o pată de culoare. Sau proiectează umbre uimitoare pe perete. Redu intensitatea şi îmbină tonuri delicate de culoare pentru efecte speciale de lumină.

 • Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Sincronizează luminile cu muzica şi filmele

  Extinde experienţa de vizionare la televizor în întreaga încăpere sau sincronizează luminile cu muzica preferată şi vezi cum reacţionează luminile la ritm. Descarcă aplicaţii terţe şi descoperă lucrurile uimitoare pe care le poţi face cu Philips Hue.

 • Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Cu aplicaţiile Philips Hue pentru iOS şi pentru Android, poţi să controlezi luminile de la distanţă oriunde te afli. Verifică dacă nu ai uitat luminile aprinse înainte de a pleca de acasă şi aprinde-le dacă lucrezi până târziu.

 • Setează temporizatoare comode

  Setează temporizatoare comode

  Philips Hue poate face să pară că eşti acasă atunci când eşti plecat, folosind funcţia de programare din aplicaţia Philips Hue. Programează luminile să se aprindă la o oră prestabilită, astfel încât acestea să fie aprinse atunci când ajungi acasă. Poţi chiar programa ca unele camere să fie luminate la ore diferite. Şi, desigur, poţi programa luminile să se stingă treptat în timpul nopţii, pentru a nu-ţi mai face griji că ai uitat vreo lumină aprinsă.

 • Reglare fără instalare

  Reglare fără instalare

  Descoperă reglarea lină a intensităţii cu Philips Hue. Nici prea strălucitor. Nici prea întunecat. Exact aşa cum trebuie. Nu este nevoie de fire, de un electrician sau de instalare.

 • Controlează lumina aşa cum doreşti

  Controlează lumina aşa cum doreşti

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă şi începe să descoperi posibilităţile nelimitate. Controlează luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue sau adaugă comutatoare la sistem pentru a activa luminile. Programează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele pentru a beneficia de experienţa completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcţionează chiar şi cu Amazon Alexa, Apple Homekit şi Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală.

 • Necesită o consolă Philips Hue

  Necesită o consolă Philips Hue

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă pentru a le controla de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa