Accesorii

  Accesorii

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lumină de veghe Finding Dory de la Philips şi Disney permite fetelor şi băieţilor să îşi transforme dormitorul în lumea albastră de basm a lui Dory. Este modalitatea perfectă de a retrăi călătoria jucăuşă a lui Dory, pe măsură ce regăseşte drumul spre casă, la familia ei, cu Nemo şi vechea gaşcă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului tău creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul tău poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului tău.

 • Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 2 baterii AAA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 2 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combina mai multe tipuri de baterii; folosește întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Poţi instala această lampă atât pe perete cât şi pe tavan, exact aşa cum dorești.

 • Durabilă şi rezistentă la căderi

  Această lampă este durabilă şi rezistentă la căderi, nu are margini ascuţite şi este fabricată din material rezistent. Astfel, copiii tăi vor avea momente pline de imaginaţie fără vreo grijă.

 • Apasă pentru a aprinde şi a stinge lumina

  Apasă pe lampă pentru a o aprinde şi a o stinge. Lumina se va stinge automat după 15 minute pentru a economisi durata de viaţă a baterie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa