Star Wars

Star Wars

Lampă de masă

  Star Wars

  Lampă de masă

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de masă portabilă Star Wars de la Philips are navele tale spaţiale preferate din Star Wars. Funcţionând pe baterii, această lampă de masă compactă poate fi plasată cu uşurinţă lângă pat sau pe un birou, pentru a crea atmosfera unei aventuri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Star Wars Lampă de masă

SPACESHIPS STAR WARS, negru, LED 718883016 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Lumină ideală pentru noptiera sau biroul tău

  Lumină ideală pentru noptiera sau biroul tău

  Această lampă pentru dormitor se potriveşte perfect pe o noptieră sau pe un birou. Proiectează o lumină blândă, caldă şi albă, ideală pentru cititul unei cărţi sau pentru temele de casă. La îndemână şi uşor de pornit, te face să te simţi confortabil şi în siguranţă pe timpul nopţii.

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Oprire automată după 15 minute

  Oprire automată după 15 minute

  Lampa de masă se opreşte automat după 15 minute pentru a economisi bateria.

 • Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii AA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Durabilă şi rezistentă la căderi

  Această lampă este durabilă şi rezistentă la căderi, fără margini ascuţite şi fabricată din material rezistent. Astfel încât vei avea momente epice fără nicio grijă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa