Disney

Disney

Lampă de masă

  Disney

  Lampă de masă

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă portabilă realizată de Philips şi Disney prezintă personajele preferate din Cars ale copilului tău. Funcţionând cu baterii, această lampă de masă compactă poate fi amplasată cu uşurinţă lângă pat sau pe birou, pentru a crea o atmosferă magică. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Disney Lampă de masă

CARS, roşu, LED 717963216 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului tău creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul tău poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului tău.

 • Ideală pentru a crea o atmosferă discretă în dormitorului copilului tău

  Ideală pentru a crea o atmosferă discretă în dormitorului copilului tău

  Această lampă de masă portabilă este compactă şi poate fi amplasată cu uşurinţă lângă pat sau pe un birou, pentru a crea o atmosferă magică.

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Oprire automată după 15 minute

  Oprire automată după 15 minute

  Lampa de masă se opreşte automat după 15 minute pentru a economisi bateria.

 • Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii AA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Rece la atingere şi prietenos cu copilul

  Această lampă este complet sigură pentru copii, deoarece este confecţionată din materiale prietenoase cu copilul şi utilizează LED-uri, care sunt întotdeauna reci la atingere.

 • Durabilă şi rezistentă la căderi

  Această lampă este durabilă şi rezistentă la căderi, nu are margini ascuţite şi este fabricată din material rezistent. Astfel, copiii tăi vor avea momente pline de imaginaţie fără vreo grijă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa