Lampă de masă

  Lampă de masă

  Lumină oriunde ai nevoie

  Beneficiază de lumină suplimentară oricând şi oriunde ai nevoie. Lampa de masă portabilă de la Philips funcţionează cu baterii şi este uşor de transportat prin casă. LED-urile cu lumină albă caldă sunt eficiente energetic şi de durată, cu funcţie automată de oprire. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumină oriunde ai nevoie

Lampă portabilă comodă pentru casa ta

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lampă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Uşoară şi portabilă, pentru o flexibilitate absolută

  Uşoară şi cu o funcţionare pe bază de baterii, această lampă portabilă poate fi folosită oriunde în casă. Luminează zonele greu accesibile, precum colţurile întunecate, casa scării şi coridoarele sau suplimentează iluminatul general oferit de lumina de pe plafon. Funcţionează excelent şi ca lampă pentru citit, ca lampă de noptieră sau ca lampă de veghe, având un design elegant, care completează orice tip de decor.

 • Nu sunt necesare cabluri sau priză, pentru o flexibilitate absolută

  Funcţionarea pe bază de baterii presupune lipsa cablurilor care să-ţi strice decorul sau de care să te împiedici. Deoarece nu ai nevoie de priză, poţi amplasa lampa oriunde ai nevoie de lumină. Este confortabilă chiar din cutie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa