Lanternă cu proiector 2 în 1

  Lanternă cu proiector 2 în 1

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Acest proiector Finding Dory de la Philips şi Disney le permite fetelor şi băieţilor să-şi transforme dormitorul în lumea albastră de basm a lui Dory. Este modalitatea perfectă de a retrăi călătoria jucăuşă a lui Dory, pe măsură ce regăseşte drumul spre casă, la familia ei, cu Nemo şi vechea gaşcă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lanternă cu proiector 2 în 1

FINDING DORY, albastru, LED 717889016 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului tău creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul tău poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului tău.

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Durabilă şi rezistentă la căderi

  Această lampă este durabilă şi rezistentă la căderi, nu are margini ascuţite şi este fabricată din material rezistent. Astfel, copiii tăi vor avea momente pline de imaginaţie fără vreo grijă.

 • Creează o atmosferă magică

  Această lampă portabilă creată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. combină lampa de veghe cu un proiector magic de imagini. Lampa de veghe îl face pe copil să se simtă în siguranţă pe timpul nopţii, iar proiectorul îi aduce în cameră personajele preferate Disney proiectându-le pe perete sau pe tavan. Această unică lampă 2 în 1 conferă un plus de plăcere activităţilor dinainte de culcare şi poveştilor. Cu ajutorul comutatorului bidirecţional integrat în lampă puteţi comuta uşor între lumina de veghe şi proiectorul magic de imagini.

 • Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Această lampă realizată de Philips şi Disney dispune de 3 role, fiecare conţinând câte 8 imagini, care stimulează imaginaţia copilului.

 • Funcţionare cu baterie - 3 x LR44 incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii LR44, de 1,5 V. Toate bateriile cu această dimensiune sunt compatibile. Nu combina mai multe tipuri de baterii; foloseşte întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa