Disney

Disney

Lanternă cu proiector 2 în 1

  Disney

  Lanternă cu proiector 2 în 1

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lanternă cu proiector realizată de Philips şi Disney îţi va uimi copilul cu poveşti magice. Roteşte rotiţele de film pentru a proiecta pe perete scene colorate şi amuzante din filme sau foloseşte-o ca lanternă, pentru a te ghida într-o aventură în întuneric. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Disney Lanternă cu proiector 2 în 1

Princess, roz, LED 717882816 Caută produse similare

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Însoţeşte copilul pe timpul nopţii

  Însoţeşte copilul pe timpul nopţii

  Această lumină portabilă Philips şi Disney îndrumă copilul în siguranţă pe timpul nopţii, atunci când merge la baie sau în camera părinţilor. Concepută pentru copii, această lanternă încape perfect în mânuţa copilului şi este uşor de transportat oriunde.

 • Creează o atmosferă magică

  Creează o atmosferă magică

  Această lampă portabilă creată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. combină lampa de veghe cu un proiector magic de imagini. Lampa de veghe îl face pe copil să se simtă în siguranţă pe timpul nopţii, iar proiectorul îi aduce în cameră personajele preferate Disney proiectându-le pe perete sau pe tavan. Această unică lampă 2 în 1 conferă un plus de plăcere activităţilor dinainte de culcare şi poveştilor. Cu ajutorul comutatorului bidirecţional integrat în lampă puteţi comuta uşor între lumina de veghe şi proiectorul magic de imagini.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Funcţionare cu baterie - 3 x LR44 incluse

  Funcţionare cu baterie - 3 x LR44 incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii LR44, de 1,5 V. Toate bateriile cu această dimensiune sunt compatibile. Nu combina mai multe tipuri de baterii; foloseşte întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Această lampă realizată de Philips şi Disney dispune de 3 role, fiecare conţinând câte 8 imagini, care stimulează imaginaţia copilului.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa