Marvel

Marvel

Lampă de masă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717703516/717703516_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Marvel

  Lampă de masă

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de birou durabilă şi rezistentă la căzături realizată de Philips şi Marvel proiectează lumină albă rece, ideală pentru concentrarea la citit sau la temele pentru acasă. Cu gât flexibil şi uşor de aprins, reprezintă lampa de birou ideală pentru copilul tău. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Marvel Lampă de masă

Avengers, albastru, LED 717703516 Caută produse similare

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Marvel. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină albă rece pentru concetrare maximă

  Lumină albă rece pentru concetrare maximă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă rece, pentru concentrare maximă.

 • Flexibilitate desăvârşită

  Flexibilitate desăvârşită

  Având un gât flexibil, lampa realizată de Philips şi Marvel poate fi rotită în siguranţă în direcţia dorită. Luminează unde este nevoie.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lanternă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Lampa ideală pentru biroul copilului tău

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel arată perfect pe biroul copilului tău. Proiectează o lumină albă rece, ideală pentru concentrarea la citit sau la temele pentru acasă. La îndemână şi uşor de aprins, este lampa ideală pentru şcolarul tău.

 • Optică personalizată pentru distribuţia uniformă a luminii

  Cu optica pesonalizată a acestei lămpi de birou realizată de Philips şi Marvel obţii o lumină difuză şi distribuită uniform pe biroul copilului tău. Astfel, reduci luminile neuniforme şi orbitoare, care în mod normal duc la ochi obosiţi şi la oboseală generală a ochilor.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa