Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

  Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de veghe cu proiector de imagini realizată de Philips şi Star Wars te va încânta cu poveşti magice. Roteşte una dintre rotiţele de film pentru a proiecta pe tavan una dintre cele 24 de scene de aventură din Star Wars şi începe aventura. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

Star Wars, negru, LED 717699916 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru fanii Star Wars

  Pentru fanii Star Wars

  Această lampă de dormitor Star Wars de la Philips creează o atmosferă care te va îndemna să te avânţi în aventuri epice. Un loc unde poţi studia, te poţi relaxa şi poţi dormi, în compania personajului preferat din Star Wars. Această lampă este proiectată să fie sigură pentru tine.

 • Creează o atmosferă de aventură

  Creează o atmosferă de aventură

  Această lampă portabilă creată de Philips şi Star Wars pentru dormitorul tău combină lampa de veghe cu un proiector magic de imagini. Lampa de veghe te face să te simţi în siguranţă pe timpul nopţii, iar proiectorul îţi aduce în cameră personajele preferate Star Wars, proiectându-le pe perete sau pe tavan. Această lampă unică 2 în 1 conferă un plus de plăcere activităţilor dinainte de culcare şi poveştilor. Cu ajutorul comutatorului bidirecţional integrat în lampă poţi comuta uşor între lumina de veghe şi proiectorul magic de imagini.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Această lampă realizată de Philips şi Star Wars dispune de 3 role, fiecare conţinând câte 8 imagini, care-ţi stimulează imaginaţia.

 • Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Funcţionare cu baterie - 3 baterii AA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii AA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combinaţi mai multe tipuri de baterii; folosiţi întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa