Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

  Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

  Dă frâu liber imaginaţiei

  Acest proiector Finding Dory de la Philips şi Disney le permite fetelor şi băieţilor să-şi transforme dormitorul în lumea albastră de basm a lui Dory. Este modalitatea perfectă de a retrăi călătoria jucăuşă a lui Dory, pe măsură ce regăseşte drumul spre casă, la familia ei, cu Nemo şi vechea gaşcă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Proiector şi lampă de veghe 2 în 1

Finding Dory, albastru, LED 717699016 Caută produse similare

Dă frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Funcţionare cu baterie - 3 baterii AAA nu sunt incluse

  Această lampă funcţionează cu 3 baterii AAA. Sunt compatibile toate bateriile cu această dimensiune. Nu combina mai multe tipuri de baterii; foloseşte întotdeauna acelaşi tip. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

 • Creează o atmosferă magică

  Această lampă portabilă creată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. combină lampa de veghe cu un proiector magic de imagini. Lampa de veghe îl face pe copil să se simtă în siguranţă pe timpul nopţii, iar proiectorul îi aduce în cameră personajele preferate Disney proiectându-le pe perete sau pe tavan. Această unică lampă 2 în 1 conferă un plus de plăcere activităţilor dinainte de culcare şi poveştilor. Cu ajutorul comutatorului bidirecţional integrat în lampă puteţi comuta uşor între lumina de veghe şi proiectorul magic de imagini.

 • Sunt incluse role suplimentare cu imagini

  Această lampă realizată de Philips şi Disney dispune de 3 role, fiecare conţinând câte 8 imagini, care stimulează imaginaţia copilului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa