Marvel

Marvel

Lampă de masă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717643516/717643516_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Marvel

  Lampă de masă

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lampă colorată de masă realizată de Philips şi Marvel are personajele preferate ale copilului tău. Datorită luminii sale albe calde şi blânde, copilului tău îi va face plăcere să citească poveşti în pat. Durabilă şi rezistentă la căzături, este lampa de noptieră ideală pentru copilul tău. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Marvel Lampă de masă

Avengers, albastru, LED 717643516 Caută produse similare

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Marvel. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Lumina ideală pentru biroul sau noptiera copilului

  Lumina ideală pentru biroul sau noptiera copilului

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. se potriveşte perfect pe noptieră sau pe birou. Emană o lumină caldă albă, ideală pentru activităţile dinainte de culcare, cum ar fi citirea unei cărţi sau spunerea unei poveşti. La îndemână şi uşor de aprins, îl face pe copil să se simtă în siguranţă şi confort pe timpul nopţii.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe cablu

  Comutator pornit/oprit pe cablu

  Cu butonul integrat discret pe cablu, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa