Disney

Disney

Lampă de masă

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717642816/717642816_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Disney

  Lampă de masă

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lampă de noptieră realizată de Philips şi Disney Princess are imagini ale Prinţeselor Disney favorite ale fiicei dvs. Este încurajatoare în timpul nopţii şi îndeamnă la ascultarea poveştilor la culcare. Conceptul sigur pentru copil include o lampă LED rece la atingere, cu lumină blândă şi un comutator. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Disney Lampă de masă

Princess, roz, LED 717642816 Caută produse similare

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului dvs. creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul dvs. poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului dvs.

 • Lumina ideală pentru biroul sau noptiera copilului

  Lumina ideală pentru biroul sau noptiera copilului

  Această lampă realizată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. se potriveşte perfect pe noptieră sau pe birou. Emană o lumină caldă albă, ideală pentru activităţile dinainte de culcare, cum ar fi citirea unei cărţi sau spunerea unei poveşti. La îndemână şi uşor de aprins, îl face pe copil să se simtă în siguranţă şi confortabil pe timpul nopţii.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Comutator pornit/oprit pe cablu

  Comutator pornit/oprit pe cablu

  Cu butonul integrat discret pe cablu, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa