Disney

Disney

Pendul

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717595316/717595316_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Disney

  Pendul

  Daţi frâu liber imaginaţiei

  Această lustră realizată de Philips şi Disney este esenţială pentru orice copil fan al filmului Planes. Având exact forma personajului principal, Dusty, le va stimula imaginaţia în timp ce luminează încăperea cu LED-uri cu lumină albă caldă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Daţi frâu liber imaginaţiei

 • Pentru copii

  Pentru copii

  Această lampă realizată de Philips şi Marvel pentru dormitorul copilului tău creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult - distracţie şi creativitate! Un loc în care copilul tău poate învăţa, se poate juca şi poate dormi alături de personajul preferat Disney. Această lampă este concepută să ofere siguranţă copilului tău.

 • Contururi fanteziste 3D

  Contururi fanteziste 3D

  Datorită contururilor fanteziste 3D, această lumină trezeşte imaginaţia copiilor pe măsură ce îţi luminează camera.

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în camera copiilor dvs.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai ridicată produc lumină rece, mai energizantă. Această lampă oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Unghi reglabil

  Unghi reglabil

  Unghiul acestei lustre poate fi reglat uşor pentru a da o notă personală.

 • Ideală pentru iluminare generală

  Această lampă realizată de Philips şi Disney pentru dormitorul copilului dvs. este piesa centrală perfectă pentru o baie de lumină. Oferă o atmosferă optimă pentru activităţile zilnice ale copilului.

 • Înălţime reglabilă la instalare

  Această lustră îţi este furnizată împreună cu cabluri lungi care să îţi ofere o flexibilitate maximă în timpul instalării. Alege înălţimea perfectă care să corespundă nevoilor tale.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa